Yeniden Refah Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nazif Manav, yaptığı basın açıklamasında Denizli’yi ‘refah’ belediyecilik ile tanıştırmak istediklerini dile getirdi. Manav, “Refah belediyecilik, ahlaklı belediyecilik ile Denizli’yi buluşturacağız. Karşılaştığımız ve çözülemeyen bazı sorunlar var, bunların çözümü ve ilerleme için buradayız!” açıklamasını yapan Denizli Büyükşehir adayı, Denizli’de koltuğu devraldıklarında yapmak istedikleri projeleri sıraladı. 

Nazif Manav

Denizli halkına ve kalkınmaya yönelik projeleri ile dikkat çeken Manav, “Atatürk’ün Cumhuriyetimizi kurduğunda olduğu gibi, sanayi gelişimi ile başlayacağız” dedi. 
Yeniden Refah Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nazif Manav vaatlerini toplu taşıma, alt yapı, işsizlik ve çiftçi üzerine başlıklandırdı. 
Denizli’yi daha yeşil daha güvenli daha temiz ve yaşayan herkesin hayatını iyileştirmek için, yerel seçimden sonra müteşebbis bir ruhla belediyecilik anlayışı ile hareket edeceklerini açıklayan parti adayı, sanayi hamlesi yaparak büyükşehir belediyesinin daha etkin olmasını sağlayacaklarını dile getirdi. 

Büyükşehir Yeni Fabrikalar Kuracak

Kurdukları fabrikalar ile önce değişimi içten başlatacaklarını bildiren Nazif Manav, çevre illerden ve Denizli’den hububat alarak ürün ve fiyat garantili alışveriş devri başlatabilmek için un fabrikası kurulacağını açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çiftçilere Müjde 600 Bin TL'ye Çıktı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çiftçilere Müjde 600 Bin TL'ye Çıktı

Ayrıca şehir ekmek fabrikası, şehir yem fabrikası, et entegre tesisleri Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulacak ve çiftçi ile besicilerin, sözleşmeli üretim modeli ile üretime dahil olacaklarını belirtildi.

Turizm Faaliyetleri

Denizli Büyükşehir Belediye Binası’nın yenileceğini söyleyen Nazif Manav, turizm faaliyetlerinin de çok eksik olduğunu ifade etti. Turistik bölgelere gelen turistlerin günlük değil, uzun süreli ağırlanmalarını, böylece hem yerel hem merkezi ekonomiye katkı sağlamalarını istediklerini, otellerin de bu noktada çok önemli olduğunu vurguladı. 

Gençlere Özel

Nazif Manav, “Panel ve programların yapılabileceği bölgenin en büyük kongre ve kültür merkezinin açılışını yapacağız” dedi. 

Gençlere yönelik yine kapalı spor salonu ve e-spor merkezlerinin yapılacağını söyleyen Manav, 5 bin kişilik bir salon inşa edileceğini de vaat etti. 

Gece 12’den sonra duran toplu taşıma seferlerini de işlek hale getireceğini söyleyen aday, “2 saatte bir devam eden seferlerle sabaha kadar sürecek” dedi. 

Trafik Sorununa Çözüm

Trafik karmaşasını hafif raylı sistemle, gerekli alt ve üst geçitlerle çözüleceği ifade edildi. 
Yeniden Refah Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nazif Manav, otopark sorununu çözüp özellikle bölgede dükkanı bulunan esnafa abonelik sistemi ile kolaylık sağlanacağını açıkladı.

Alt yapı çalışmalarından, Denizlispor’u eski şaşalı günlerine tekrar kavuşturmaya kadar birçok alanda projesi bulunan Nazif Manav, yaşlı bakım merkezlerini çoğaltarak niteliklerini de değiştireceğini açıkladı. Engelli vatandaşlara istihdam sağlayacağını açıklayan aday, ilçeler için de Çivril’e turizm, Tavas’a da geçiş yolu projesi ile ulaşacağını bildirdi. 

Projelerinin, rant sağlama olaylarını Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden çıkardığı durumda yapılabilir olduğunu açıklayan Manav, su fiyatları, musluk suyunun tüketilebilir olması, çocukları toprakla tanıştırma, kentsel dönüşüm çalışmaları, depreme yönelik hazırlık gibi vaatleri olduğunu da duyurdu.

Editör: Kardelen Başol