Merkezefendi Belediyesi Basket, Basketbol Süper Ligi'nde oynadığı müsabakada Manisa Büyükşehir Belediyespor'u 82-68 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu'nda gerçekleşen karşılaşmada, Denizli temsilcisi baştan sona üstün bir performans sergileyerek rakibini yenmeyi başardı. Maçın ilk periyodu 30-18, devresi 45-29 ve üçüncü periyodu ise 61-49 şeklinde sonuçlandı.

Merkezefendi Belediyesi Basket, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u Mağlup Etti

Denizli ekibi, bu galibiyetle ligdeki toplam galibiyet sayısını yediye çıkardı. Özellikle Pecarski'nin 27 sayılık performansı, Merkezefendi Belediyesi Basket'in galibiyetinde belirleyici oldu. Diğer yandan, Manisa Büyükşehir Belediyespor ise 11 galibiyetle Play-Off hattındaki yerini korudu.

Merkezefendi Belediyesi Basket'in baş antrenörü Zafer Aktaş, galibiyetin önemine vurgu yaparak, rakiplerini iyi analiz ettiklerini ve hazırlık sürecinde yardımcı antrenörlerin katkılarının büyük olduğunu belirtti. Aktaş, "Çok ihtiyacımız olan bir galibiyet. Rakipte çok formdaydı, maçtan önce de konuşmuştuk. Ama gerçekten iyi başladık maça ve o özgüvenle maçın sonunu getirebildik. Rotasyonumuz çok dar. Mümkün olduğunca oyuncuları dinlendirmeye çalışıyoruz ama çokta mümkün değil. Ben özellikle bu maçı hazırlığında çok ciddi katkıları olan yardımcılarım Erhan Hoca, Sergen Hoca ve Musa Hoca’ya teşekkür ederim. Rakip takımı çok iyi tanıyorlardı. Çok iyi analiz yaptılar, ellerine sağlık. Araya galibiyetle girmek bizim için çok güzel." şeklinde konuştu.

Galibiyet ile moral bulan Merkezefendi Belediye Basket, gelecek maçlarda başarılarını sürdürmeyi hedefliyor.

Alex Geri Dönüyor! Alex Geri Dönüyor!
Editör: Haber Merkezi