Manisa Haberleri

Manisa haberleri ve güncel Manisa gelişmeleri, Manisa ile ilgili tüm video, Manisa fotoğrafları ve Manisa haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


Ulusal Haberler

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde tek katlı evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, bir kişi dumandan etkilendi.

EKONOMi

İstanbul Sanayi Odası’nın verilerine göre Türkiye’nin ilk bin sanayi şirketlerinin 21 Denizli’de bulunuyor.

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinden Spil Dağına tırmanan ve kaybolan 2 dağcı jandarma ekiplerinin çabasının ardından tarafından sağ olarak bulundu.

Ulusal Haberler

Manisa'nın Sarıgöl İlçesinden 60 yaşındaki çiftçi tarla sürdüğü sırada traktörü devrildi. Traktörünün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Denizlili 22 yaşındaki genç kadın, Manisa’da eşi tarafından tüfekle vurularak öldürülmüştü. Talihsiz kadın Denizli’de toprağa verilecek.

ASAYİŞ

Manisa’nı Salihli ilçesinde kamyonet ile elektrikli bisikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada Pamukkale Üniversitesi öğrencisi genç kız hayatını kaybetti.

Ulusal Haberler

Manisa'da okul servisi ile kamyonet çarpıştı. Kazada 9 öğrenci hafif şekilde yaralandı.

Ulusal Haberler

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde otomobil ile motosiklet çarpıştı. Çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı.

SiYASET

Konuk olduğu televizyon programında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, iddialı açıklamalarda bulundu. Özel, Denizli dahil 5 büyükşehir belediyesini daha...

Ulusal Haberler

İzmir-İstanbul Otobanında meydana gelen trafik kazasında Denizli plakalı tır ile kamyonet çarpıştı. Kazada 53 yaşındaki adam hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Özellikle Aydın, Denizli, İzmir, Manisa ve Muğla için kırmızı kabus alarmı veriliyor. O canlı için geri dönüş sinyalleri verildi.

Ulusal Haberler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde düzenlenen operasyonlarda 1 ton 180 kilogram uyuşturucu madde ve 23 bin 457 uyuşturucu hap...

Özel Haber