Bakan Açıkladı: 2024'te Hayvancılığa 19,1 Milyar TL Destek Verilecek Bakan Açıkladı: 2024'te Hayvancılığa 19,1 Milyar TL Destek Verilecek

Gaziantep'in Nurdağı İlçesi'nde koyun besiciliği yapan Ali Çirkin, tabanca ile vurularak öldürülmüş halde bulundu. Çiftlikte çoban olarak çalışan yabancı uyruklu bir şahıs ile birlikte toplam 6 şüpheli cinayet şüphesiyle gözaltına alındı.
Olay, dün gece geç saatlerde Nurdağı İlçesi Kırsal Gedik Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, koyun besicisi Ali Çirkin'den (26) haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine Çirkin'in çiftliğine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çiftliğe gelen ekipler, Ali Çirkin’i kanlar içerisinde buldu. Sağlık ekiplerinin kontrollerinde koyun besicisinin başından vurulduğu ve hayatını kaybettiği belirlendi. Çirkin'in cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Çiftlikte Çalışan Çobanın Yanısıra 6 kişi Şüpheli Olarak Gözaltına Alındı

Jandarma ekiplerinin olaya ilişkin yürüttüğü geniş çaplı çalışmada, çiftlikte çoban olarak çalışan yabancı uyruklu şahsın olay sonrasında ortadan kaybolduğu ve sonrasında yakalandığı öğrenildi. Gözaltına alınan çobanla birlikte toplam 6 şahıs cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. Şüpheli şahısların jandarma karakolundaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
Olayla ilişkin geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi