Noterler Ne İş Yapıyor? Denizli’de Bakın Kaç Noter Var! Noterler Ne İş Yapıyor? Denizli’de Bakın Kaç Noter Var!

Kızılay Haftası dolayısıyla Çivril’e gelen Denizli Kızılay Şubesi Kadın Birimi Başkanı Nuriye Aydemir ve beraberindekiler Çivril Kızılay Şube sorumlusu Muhammed Özkan ile birlikte Belediye Başkanı Niyazi Vural ve Başkan Yardımcısı Latif Selçuk’u ziyaret etti. Kızılay’ın Denizli ve Ülke genelinde yürüttüğü faaliyetler hakkında başkan Vural’a bilgi veren Aydemir ve Özkan Çivril belediyesinin Kızılay’a verdiği destekten dolayı da teşekkür etti.

Kızılay Kadın Birimi Çivril'de Ziyaretlerde Bulundu


Çivril de hafta kutlamaları kapsamında bazı kamu kurumlarına giden Kızılay yönetimi, ilçede eğitim veren anaokulu ve kreşleri de ziyaret etti. Öğrencilere Kızılay hakkında bilgi veren heyet daha sonra Çivril Devlet Hastanesini ziyaret ederek Kadın Doğum servisinde yatan hasta ve doğum yapmış annelerle bir araya geldi. Annelere Sevgi Bohçası hediye eden Kızılay kadın birim başkanı Nuriye Aydemir, annelerle bir süre sohbet etti.

Kızılay Kadın Birimi Çivril'de Ziyaretlerde Bulundu

Kızılay heyeti, Çivril ziyaretinin son bölümünde Çivril Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde konaklayan yaşlılarla bir araya geldi. Huzurevi sakinleri ile bir süre sohbet eden Nuriye Aydemir ve beraberindekiler daha sonra yaşlılara hediyeler verdi.

Kızılay Kadın Birimi Çivril'de Ziyaretlerde Bulundu


Kızılay heyetinin Çivril ziyareti çekilen hatıra fotoğrafı ile sona ererken, Kızılay Haftası etkinliklerinin devam edeceği bildirildi.

Editör: Haber Merkezi