Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli ziyareti sırasında, kızı terör örgütü tarafından kaçırıldığını belirten Denizlili bir vatandaş “Nerede Cumhuriyet Halk Partisi?” diye sordu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu “Ben buradayım” derken Özel ise “Biz Kimseyi Geride Bırakmadık, Seni Mi Geride Bırakacağı?” dedi.

CHP Lideri Özgür Özel bugün Denizli’yi ziyaret etti. Özel’in programı ilk olarak Denizli İl Başkanlığından başladı. Özel, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve CHP kurmayları ile birlikte Partisinin İl Başkanı Ali Osman Hozum’u ziyaret etti. Ziyaretin ardından il başkanlığı binası önünde bir vatandaş, kızını terör örgütünün kaçırdığını ve öldürüldüğünü söyledi. Özel’e “Nerede Cumhuriyet Halk Partisi?” diye sordu.

Kızı terör örgütü tarafından kaçırılan vatandaş “Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik destek çıktı da başka destek çıkan olmadı. Kızımı korusalardı şuanda hayatta olacaktı. Ben kepçe operatörüyüm. İşim yok, gücüm yok. Belediyeye geliyorum işçi çıkardığını görüyorum. Benim evim kira, param yok param. Nerede Cumhuriyet Halk Partisi?” dedi.

Özel ise “Ben buradayım. Daha 10 gün oldu belediye başkanı seçileli. Bu adam daha 10 gün önce koltuğu devraldı.” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ise “Başkanım ben buradayım. Ben gerekeni yapağım” dedi.

“Biz Kimseyi Geride Bırakmadık, Seni Mi Geride Bırakacağı?”

Başkan Hayla, “Atatürk İsimi Silindi, Bu Tepkiyi Vermediniz” Başkan Hayla, “Atatürk İsimi Silindi, Bu Tepkiyi Vermediniz”

Özür Özel ise “Daha 10 gün oldu biz seçileli. Daha bir tane işçi almadık. İlk önce seni işe alacağız. Sana sahip çıkacağız. Çocuğunun da adını uygun bir sokağa, bir parka vereceğiz. Biz elimizden geleni yaparız. Biz kimseyi geride bırakmayız. Seni mi geride bırakacağız?” dedi.

Kızı terör örgütü tarafından öldürüldüğünü iddia eden vatandaş ise gözyaşlarına hakim olamadı. Fenalık geçiren vatandaş, Özgür Özel, Bülent Nuri Çavuşoğlu, vatandaş partililer ve Özgür Özel’in koruması tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Ambulans çağırıldı, sağlık ekipleri tarafın olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Editör: Kardelen Başol