Kadınların aşkta tercihi zeki erkekler Kadınların aşkta tercihi zeki erkekler

Fatih Altaylı'nın Youtube'da yaptığı "Fatih Altaylı ile Pazar Sohbeti" programına dünyaca ünlü motosiklet sporcusu Kenan Sofuoğlu konuk oldu. Programa konuk olan Sofuoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Milletvekilliği döneminden ve siyasi kimliği nedeniyle gelen yorumlardan bahseden Kenan Sofuoğlu; "Ben milletvekilliğinde dersimi ilk yıldan aldım. Sonrasında siyasi bir görüntü hiç vermedim ve kimlik de göstermedim. Çünkü hem bana göre olmadığını anladım hem de yanlış bir hamle yaptığımı anladım. Beni insanlar sporcu olarak tanıdı ve o şekilde de sevdi. Benim zaten cumhurbaşkanına ilgim ve saygım vardı. Bunu hiçbir zaman saklamıyordum ama kimliği aldıktan sonra insanların bakışlarının, tavırlarının değiştiğini ve yaptığım işlerde hata aradıklarını gördüm." ifadelerini kullandı.

Kenan Sofuoglu Araba

Zoruma Giden Bana Vergi Kaçakçısı Denmesi

Kendine 'vergi kaçakçısı' şeklinde yorumlar geldiğini ve bu konudan rahatsız olduğunu dile getiren Sofuoğlu "Daha yeni biriyle mahkemelik olduk. Benim şu an yüzlerce dosyam var. İstemeyerek de olsa bu insanların ceza almasını istiyorum. Çünkü herkesin yaptığının karşılığını alması gerekiyor. Bana benim arabam yüzünden vergi kaçakçısı diyemezsin. Benim eşim yabancı ve yabancılara tanınan bir hak var. Kanunları ben yapmadım. Son 4 aydır en çok araç sakat kontenjanından satılıyormuş. Sen bu insanlara bu kontenjandan yararlandığı için vergi kaçırıyor diyemezsin. Devletin tanıdığı bir hak kardeşim bu." ifadelerini kullandı.