TÜRKİYE’NİN UZAYDAKİ GARANTİSİ TÜRKSAT 6A TÜRKİYE’NİN UZAYDAKİ GARANTİSİ TÜRKSAT 6A

AK Parti’nin eski Sakarya milletvekili Kenan Sofuoğlu, katıldığı bir youtube programında siyasi geçmişiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Milletvekili olduktan bir hafta sonra pişmanlık duyduğunu söyleyen Sofuoğlu, istifa etmek için her yolu denediğini ifade etti.

Kenan Sofuoglu Ak Parti Donemini Anlatti Hayatimin En Buyuk Hatasi1

Beş yıllık milletvekilliği kariyerini "Hayatımın en büyük hatasıydı" şeklinde değerlendiren eski motor sporcusu, yaptığı seçimden memnun olmadığını belirtti.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşme sonrasında yarışlara ara verdiğini belirten Sofuoğlu, “Danışmanlarından birini aradım, 'Cumhurbaşkanının programı nerede, hemen oraya geleceğim. Ben bu işi yapmam, yapamam abi. Beni çıkartın listenizden' dedim. Mahvoldum 3 haftada taleplerden, isteklerden, beklentilerden, partinin 'şuraya git, buraya git' demelerinden. Kariyerimin zirvesiydi, deli gibi para kazanıyordum. Yarışları bıraktırdı bana, rahat rahat hayat yaşayacaktım ben, ‘bu ne abi' dedim. 'Sakın! Öyle bir şey yapamazsın, biz sana güvendik, çok kötü reklam yaparlar, bunu kullanırlar' filan beni caydırdı.” şeklinde konuştu.

Kendisine yöneltilen "Bir daha milletvekilliği yapmazsın, değil mi?" sorusunu Sofuoğlu, "Yok ağabey, hayatımdaki en büyük hatalardan biriydi Cumhurbaşkanına orada 'Yaparım' demek. Ama bilseydim biraz milletvekilliği nasıl bir şey... Hayatımın büyük hatasıdır." diyerek cevapladı.