Uzun bir aday belirleme sürecinin ardından CHP Belediye Başkan adayı olarak adı açıklanan Kemal Aslan “biz yola çıkarken Çivril sevdamız var demiştik. Bu sevda için ilk basamağı geçtik şimdi ikinci ve büyük sınavı vereceğiz. Çivril halkı ve seçmeni bizleri bu göreve layık gördüğü takdirde Çivril’de Derman Belediyeciliği yeniden başlayacak” dedi.

Adaylık açıklamasının ardından ekibi ve CHP Örgütü ile birlikte çalışmalarına ara vermeden başlayan Kemal Aslan yaptığı açıklamada, “Bu yolculukta; kucaklayıcı, şeffaf, adil ve katılımcı bir yerel yönetim anlayışıyla kentimizi bir adım daha ileriye taşıyacak ve Çivril destanını birlikte yazacağız” ifadeleri kullandı.

Adaylık açıklamasının ardından CHP İlçe örgütünde parti yönetimi ile bir araya gelen Aslan daha sonra gazetecilerle bir araya gelerek adaylık ve seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Siyaseti Çivril’e hizmet edebilmek için yaptığını belirten Aslan “ yola çıkarken Çivril sevdamız var demiştik. Adil bir yönetim, şeffaf bir belediye sözü vermiştik. Bunların hepsini Çivril’e olan sevdamızdan memleket aşkımız ile vaat etmiştik. Büyük bir onur ve sorumlulukla, kuruluşun ve kurtuluşun partisi, Cumhuriyet Halk Partimizin güçlü çatısı altında Çivril Belediye Başkan adayı olarak görevlendirildim. Bu önemli görevi şahsıma layık gören; başta Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel olmak üzere, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Parti Meclisi Üyelerimize, omuz omuza yıllardır partimizin iktidarı için Çivril’imizde birlikte mücadele ettiğimiz emektar örgütümüze teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin ve partimizin 100’ncü yılında, biz Cumhuriyetin evlatlarına bugünleri yaşatan, bu onurlu görevleri üstlenebilecekleri çağdaş, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ni miras bırakan Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm milli mücadele kahramanlarına şükranlarımı sunuyor, emanetlerine sahip çıkacağımızın sözünü veriyorum. Bu yolculukta; kucaklayıcı, şeffaf, adil ve katılımcı bir yerel yönetim anlayışıyla kentimizi bir adım daha ileriye taşıyacak ve birlikte Çivril’de destanını yazacağız” dedi.

Değerlendirmesinde genç bir ekip kuracaklarını belirten Aslan “Çivril için genç ve dinamik bir ekip kuracağız. Çivril’in geleceğini bu genç ve dinamik ekiple birlikte ortak akılla şekillendireceğiz. Önümüzde sayılı gümler var kaybedecek zamanımız yok. Çivril için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Denizli Zümrüt Mahallesi Sakinlerinden Şikayet Var! Denizli Zümrüt Mahallesi Sakinlerinden Şikayet Var!
Editör: Haber Merkezi