Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan, ailesi ile gittiği sandıkta oyunu kullandı. Güne erken başlayan ve sandıkları dolaşan Kemal Aslan, daha sonra eşi, oğlu ve kızı ile birlikte kayıtlı olduğu Akpınar Mahallesi 1005 no’lu sandığa giderek oyunu kullandı.

Sarayköy’deki Patlama İle İlgili Belediye Başkanında Açıklama Sarayköy’deki Patlama İle İlgili Belediye Başkanında Açıklama

Seçim çalışmalarında Çivrilliler’in büyük ilgi ve beğenisini toplayan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan, sandıkta karşılaştığı vatandaşlarla bir süre sohbet ederek desteklerini istedi. Okulda sandıkları gezen ve görevlilerle bir süre sohbet eden Aslan, oy sırası bekleyen vatandaşlarla da konuşarak hal hatırlarını sordu. Sırası gelince eşi ve çocukları ile oyunu kullanan Kemal Aslan, seçimlerin Çivril için hayırlı olmasını temenni ederek, “Dünden daha güçlü, yarından daha umutlu yemyeşil bir Çivril için Ailemle birlikte oyumuzu kullandık. Şimdi sıra siz Çivrilli hemşerilerimizde. Yeşil Çivrilimiz için değişimi hep birlikte hayata geçirelim” dedi.

Kemal Aslan Degisimi Birlikte Hayata Gecirelim2

Editör: Kardelen Başol