Taziye için Çivril’e gelen Gülizar Biçer Karaca basın mensupları ile bir araya geldi.

Çivril’e gelen CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca gündeme dair açıklamalarda bulundu. İlçe Başkanı Bedri Ataş ve Belediye meclis üyesi Nuri Özen ile birlikte Genç Çivril Gazetesi ve Yeşil Çivril Gazetesi temsilcileri ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili ve TBMM Başkan vekili Gülizar Biçer Karaca taziye ziyareti için geldiği Çivril’de, basın kuruluşları ve temsilcileri bir araya gelerek gündem değerlendirmesi yaptı. Yerel basının içinde bulunduğu durumu ve yaşadığı sıkıntıları yakından takip ettiğini bilen Karaca “toplumun aynası durumunda olan basın kuruluşlarımızın özellikle son dönemlerde içinde bulunduğu durum ve yaşadıkları sorunları biliyor ve çözüm yolları için çalışıyoruz” dedi.

Vefat eden Çivril Belediyesi eski müdürlerinden Uğur Palaz’ın ailesine taziye ziyareti için gelen CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca gazetemizi ziyaret etti. Ziyaretinde yerel seçim süreci ve Türkiye gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Karaca Türkiye’nin önemli bir dönemecin eşiğinde olduğunu belirtti. Halkın her geçen gün bir önceki günü arar duruma düştüğünü ifade eden milletvekili Gülizar Biçer Karaca, “28 Mayıs seçimlerinin ardından gün yüzü görmeyi bekleyen vatandaş aradan geçen üç ayda her gün yeni bir zam yeni bir kaos ve sıkıntı ile güne başladı. Geçim derdinden şikayet etmeyen hiçbir kesim kalmadı. Vatandaş artık birikim ya da çocuğu için yatırım yapmayı düşünemiyor. Her birey karnını doyurma derdinde. Kimse yarınını göremiyor. Beşli çete dışında ülkenin tamamı geçim derdinde. Onun için 31 Mart yerel seçimleri önemli bir dönemeç. Güzel yarınların ilk adımı 31 Mart yerel seçimlerinde atılacak” dedi.

Düğünlerde kimin ne taktığı ortaya çıkacak: Takılar artık böyle takip edilecek Düğünlerde kimin ne taktığı ortaya çıkacak: Takılar artık böyle takip edilecek

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca gazetecilerle bir süre sohbet ettikten sonra merhum Uğur Palaz’ın ailesine taziye ziyareti yaptıktan sonra Çivril’den ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi