Akıl Almaz Olay: Ünlü Oyuncunun Evinin Duvarı Kepçe Tarafından Yıkıldı Akıl Almaz Olay: Ünlü Oyuncunun Evinin Duvarı Kepçe Tarafından Yıkıldı

İstanbul’un Bağcılar Semtinde gerçekleşen olayda 48 yaşındaki Songül Kurt iddiaya göre birlikte uyuşturucu kullandığı Ensar Avuç'un evinde düşerek öldü. Yaşanan olayın ardından Ensar Avuç kadının cesedini poşete sararak 10 gün sakladı.

Olay geçtiğimiz günlerde Bağcılar Yenimahalle'de bulunan bir bodrum katında yaşandı. İddiaya göre 60 yaşındaki Ensar Avuç isimli bir şahıs 3 aydır tanıştığı Songül Kurt isimli kadınla aynı evde yaşamaya başladı. Olayın gerçekleştiği gün Ensar Avuç ile birlikte uyuşturucu kullanan Songül Kurt, iddiaya göre düşerek kafasına aldığı darbe sebebiyle öldü. Kadının hayatını kaybettiğini görüp korkan Ensar Avuç cesedi evde bulduğu örtü ve poşete sararak evin içinde bir odada sakladı.

Olayın üzerinden 10 gün geçtikten sonra evden gelen kötü kokular nedeniyle komşular durumu asayiş ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri evde kimsenin olmaması sebebiyle çilingir yardımıyla girdikleri evde talihsiz kadının cesedini yatağın üzerinde siyah bir poşete sarılı şekilde buldu. Ekipler olay yerinde yaptıkları çalışmalarda evin salon kısmında uyuşturucu madde ele geçirdi.

Ekipler kadının beraber yaşadığı ve çok sayıda suçtan kaydı bulunduğu ortaya çıkan, Ensar Avuç ve olaydan sonra eve gelerek temizlik yapan ve polis ekiplerine haber vermeyen R.B isimli kadın ve O.D isimli erkek şahısları tutuklayarak emniyete götürdü. Gözaltına alınan Ensar Avuç emniyete verdiği ilk ifadesinde olay günü Songül Kurt ile birlikte evde uyuşturucu kullandıklarını ve kadının düşerek kafasını sehpaya çarptığını kendisinin ise kadını kaldırmak istediğini ancak başarılı olmadığını söyledi. Sabah uyandığında kadının ölmüş olduğunu fark ettiğini ve olayın üzerine kalmasından korktuğu için kimseye haber vermediğini söyledi. Daha sonra ise koku sebebiyle 4 gün önce cesedi poşete koyduğunu anlattı. Olay yerinde incelemesi gerçekleştirilen Kurt'un cesedi daha sonra otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Editör: Durmuş Özke