Denizli’de Gökpınar Barajı’nın Hukuk Mücadelesinde Yeni Gelişme Denizli’de Gökpınar Barajı’nın Hukuk Mücadelesinde Yeni Gelişme

Denizli Büyükşehir Belediyesi, büyüleyici bir etkinliğe ev sahipliği yaparak İzmir Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ile Çocuk Balesi'nin muazzam gösterisine ev sahipliği yaptı. İzmir Devlet Opera ve Balesi'nin performansı, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu'nda gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler, Denizli Büyükşehir Belediyesi Bale kursu öğrencileri, aileleri ve binlerce Denizlili etkinliğe katıldı.

Konzertmeister Kemal Tören’in yönettiği ünlü Rus besteci Çaykovski'nin eseri Fındıkkıran, İzmir Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ile Çocuk Balesi'nin performanslarıyla seyircileri büyüledi. Gösterinin sonunda davetliler, sanatçılara uzun süre ayakta alkışlarla teşekkür etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, program öncesinde yaptığı konuşmada İzmir Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ile Çocuk Balesi sanatçılarına ve izleyicilere katılımları için teşekkür etti. Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nin kente kazandırılmasının ardından birçok benzersiz etkinliğe ev sahipliği yaptıklarını belirtti.

İzleyenleri Büyüleyen Gösteri Büyükşehirin Ev Sahipliğinde Gerçekleşti
Editör: Haber Merkezi