Honaz ilçesinde 2019 yerel seçimlerinde kıyasıya bir mücadele yaşanmış ve o dönemde Yüksel Kepenek, 8 oy farkla CHP'den galip gelmişti. Şimdi ise yeni seçim döneminde adaylar birer birer duyuruluyor.

Geçtiğimiz günlerde Honaz'ın eski belediye başkanı Turgut Devecioğlu, Yüksel Kepenek'e karşı Büyük Birlik Partisi'nden aday olduğunu açıklamıştı. Bu gelişmenin ardından İYİ Parti'den de bir aday daha sahneye çıktı.

Honaz İYİ Parti Belediye Başkan Adayı olarak resmi olarak duyurulan isim Enver Kiraz oldu. İlçe Başkanı Osman Çaybaşı ve ilçe teşkilatı, Denizli İYİ Parti Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi Yasin Öztürk'ü ziyaret ederek, Enver Kiraz'ın adaylığını resmi bir şekilde açıkladı.

Özgür Özel’den Şeniz Doğan’a Övgü Dolu Sözler! Özgür Özel’den Şeniz Doğan’a Övgü Dolu Sözler!

Honaz'da adaylık yarışı giderek kızışırken, ilçe sakinleri ve siyasi çevreler, yeni belediye başkanını belirlemek için gerçekleşecek seçimleri merakla bekliyor. Bu gelişmelerin ışığında, Honaz'ın siyasi atmosferinde yaşanan hareketlilik ve adayların açıklanmasıyla birlikte ilçede oluşan beklentiler, seçim sürecine damgasını vurmaya devam ediyor.

İYİ Parti Honaz Belediye Başkan Adayı Açıklandı!
Editör: Haber Merkezi