2024 yılın ocak ve şubat ayında Denizli muhalif Milletvekillerinin TBMM’de ‘İlk İmzasının Bulunduğu Kanun teklifi’ sayısı ve ‘İmzasının bulunduğu kanun teklifleri sayısı belli oldu. 

2024 yılın ocak ve şubat ayında Denizli muhalif Milletvekillerinin TBMM’de ‘İlk İmzasının Bulunduğu Kanun teklifi’ sayısı ve ‘İmzasının bulunduğu kanun teklifleri’ sayısı belli oldu. Bu bağlamda en çok maddede ismi geçen Milletvekili CHP’li Şeref Arpacı oldu. 

Aaaaaaaaaa

TBMM Başkan Vekili ve Denizli CHP Milletvekili Gülizar Biçer Karaca 

TBMM Başkan vekili ve Denizli CHP Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, 2024 yılının ilk iki ayında ‘İlk İmzasının Bulunduğu Kanun teklifi’ sayısı 5 madde başlığında oldu.  

Bbbbbbbbbbbb

Denizli CHP Milletvekili Şeref Arpacı 

Denizli CHP Milletvekili Şeref Arpacı ise 2024 yılının ilk iki ayında ‘İlk İmzasının Bulunduğu Kanun teklifi’ sayısı 1 madde başlığında oldu. Fakat imzasının bulunduğu yazılı sayı önergelerinde ise 5 madde öne çıktı. Aynı zamanda imzasının bulunduğu yazılı sayı önergelerinde 5 maddenin 4’ü Denizli ile doğrudan ilişkili. Milletvekilinin imzasının bulunduğu meclis araştırma önerilerinde Şeref Arpacı 15 madde ile toplumsal sorunlara parmak bastı. 

Ccccccccccccccccc

Gelecek- Saadet Grubu Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün 

Gelecek- Saadet Grubu Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün ilk imza sahibi olduğu kanun tekliflerinde 1 madde ile yer aldı. İmzasının bulunduğu kanun tekliflerinde de 1 madde bulundu.  

Ddddddddddddddd

Denizli'de Suya Büyük İndirim, Denizli Halkı Memnun Mu? Denizli'de Suya Büyük İndirim, Denizli Halkı Memnun Mu?

Denizli İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk 

İlk imza sahibi olduğu kanun tekliflerinde ve imzasının bulunduğu kanun tekliflerinde Denizli İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk’ün ismi yer almadı.  

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli