Organize Sanayi Bölgesi için ilk başvuruyu iş insanı Vehbi Demir yaptı. Denizli Sanayi Odası ( DSO) hesabına Çivril Organize Sanayi Bölgesi için 2 MİLYON 500 BİN lira yatıran Vehbi Demir “ilçemiz için önemli bir gelişme olan Organize Sanayi Bölgesi için ilk adımı hayırlısı ile attık. Demirtaş ailesi ve Çivril’imiz için hayırlı olsun” dedi.

Çivril Organize Sanayi Bölgesi için büyük emekler verildiğini ve DSO ile Çivril Belediyesinin Organize Sanayi Bölgesi için ortak hareket ettiğinin altını çizen iş insanı Demir “ Denizli Sanayi Odası (DSO) başkanı Selim Kasapoğlu ve Belediye Başkanı Niyazi Vural, Çivril Organize Sanayi Bölgesinin hayata geçmesi için büyük çaba ve emek harcıyor. İlçemiz açısından büyük önem taşıyan Organize Sanayi Bölgesinin bir an önce faaliyete girmesi ve üretime başlaması için Çivrilli iş insanları olarak bizlere de büyük görev düştüğüne inanıyorum. Kalkınmanın birinci temeli olan üretimi arttırmak ve çoğaltmak için bu tür girişimlerin bir an önce faaliyete girmesi için yatırım yapacakların cesur olması gerekiyor.” dedi. 

O Festival Denizli'de Bugün Başlıyor! O Festival Denizli'de Bugün Başlıyor!

İstihdam ve Üretim artacak

Çivril Organize Sanayi Bölgesinde Demirtaş A.Ş. olarak 50 BİN metrekarelik sahada yatırım planları olduğunu belirten Demir “Çivril, Dinar ve Çal’da bulunan üretim tesislerimize ilave olarak Organize Sanayi Bölgesinde de 50 BİN metrekarelik bir üretim tesisi kurmayı hedefliyoruz. Amacımız daha çok istihdam oluşturmak ve Çivril’i üreten bir ilçe yapmak” dedi.  Kurulacak Organize Sanayi Bölgesinin Çivril için büyük bir kalkınma ve büyüme adımı olduğunu da belirten İş insanı Vehbi Demir “istihdam ve üretimin olduğu yerde büyüme ve gelişme daha sağlıklı ve hızlı olur. Her anlamda adından söz ettiren Çivril, Organize sanayi Bölgesinin kurulması ile üretime sağladığı katkıyla da ülkenin ekonomi ve kalkınmasına katkı sağlayacaktır” dedi.

Denizli sanayi Odası öncülüğünde Çivril Belediyesinin girişimleri ile başlatılan Organize Sanayi Bölgesi için DSO ve Çivril Belediyesi talep toplama ve tanıtım toplantısı yapmış ve yatırımcıları Çivril Organize Sanayi Bölgesine yatırım yapmaya davet etmişti.

Herkesi Yatırım Yapmaya Davet Ediyorum

Organize Sanayi bölgesi için ilk ödemeyi yapan İş İnsanı Vehbi Demir’e teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul’da yaptığı değerlendirmede “ilçemiz iş insanlarından Demirtaş A.Ş yönetim kurulu başkanı Vehbi Demir, Çivril OSB için ilk büyük adımı atıp 50 bin metrekarelik yere 2 buçuk milyon ödeyerek önemli katkıda bulundu. Kendilerini tebrik ediyorum. Ayrıca ilçemizdeki bütün yatırımcıları Çivril OSB kuruluşu için katkılarını bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi