Dso Haberleri

Dso haberleri ve güncel Dso gelişmeleri, Dso ile ilgili tüm video, Dso fotoğrafları ve Dso haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMi

Denizli Sanayi Odası’nın Avrupa Birliği destekli “DSO E-ihracat ve İhracat İstihbarat Akademi” projesinin iş birliği protokolü imzalandı.

EKONOMi

Denizli Sanayi Odası (DSO) Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı, Odamız Müjdat Keçeci Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

SiYASET

DSO Başkanı Selim Kasapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile bir araya geldi.

EKONOMi

Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, Nisan Ayı Meclis Toplantısında ülke ekonomisine dair değerlendirmelerde bulundu.

EĞİTİM

Denizli OSB Mesleki Eğitim Merkezi (DOSTEM), meslek edinme ve mesleki gelişim konularında sunduğu çeşitli eğitim imkanları ile önemli bir rol...

GÜNDEM

Bir dönem sokak sokak dolaşarak yapılan aşılar sayesinde tehlike olmaktan çıkan kızamık hastalığı, yıllar sonra yeniden endişe uyandırmaya başladı.

GÜNDEM

Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Selim Kasapoğlu, küresel pazarda yaşanan sorunlara her gün bir yenisinin eklendiğine belirtti. Kriz kriz üstüne...

EĞİTİM

Denizli Sanayi Odası İklim Değişikliği Başkanlığı tarafından düzenlenen "Yeşil Dönüşüm ve Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması Bilgilendirme ve İstişare Toplantıları" gerçekleştirildi.

GÜNDEM

Denizli'nin Çivril ilçesine sanayi bölgesi yapılacak.

GÜNDEM

Çivril Organize Sanayi Bölgesi için ilk adım atıldı. İlçenin önemli sanayi kuruluşlarından Demirtaş A.Ş. yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demir 50...

Özel Haber