Antalya Teleferik Kazası İle İlgili Şok Gelişme! Başkana 27 Yıl! Antalya Teleferik Kazası İle İlgili Şok Gelişme! Başkana 27 Yıl!

Meydana gelen trafik kazası Gediz-Uşak karayolu üzerinde gerçekleşti. Kazada 3 vatandaş hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, 64 SB 010 plakalı aracı ile Kütahya yönüne gitmekte olan S.Ö. (44), Gediz Jandarma Kavşağı bölgesine geldiği esnada, Murat Dağı Yolu istikametine gitmekte olan M.K. (75) kontrolündeki 43 FA 911 plakalı araca çarptı.

İki Araç Birbirine Girdi! 3 Ölü 2 Yaralı Var!3

M.K.’nın kontrolündeki araç kazanın etkisiyle savruldu. Bölgedeki vatandaşların ihbarı ile bölgeye ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye intikal eden sağlık ekipleri kaza esnasında araçtan fırlayan H.K.’nın (72) olay yerinde hayatı kaybettiğini tespit etti. Yaralı olan M.C(74), İ.C. (63), M.K.(75) ve S.Ö. (44) ambulansla hastaneye sevk edildi.

İki Araç Birbirine Girdi! 3 Ölü 2 Yaralı Var!

Hastanede gerçekleştirilen tüm müdahalelere rağmen M.C. ve İ.C. hayatını kaybetti. Yaralı vatandaşların tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.İki Araç Birbirine Girdi! 3 Ölü 2 Yaralı Var!4

Editör: Durmuş Özke