Aydın'da gerçekleşen olayda, Aydın Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsü şoförü Refik Özdemir'in hızlı ve duyarlı müdahalesi, bir yolcunun hayatını kurtardı. Otobüsün içinde rahatsızlanan İdris Gümüş'e anında müdahale eden şoför, rotasını değiştirerek hastaneye yetiştirdi. Hastanede tedavi altına alınan Gümüş, sağlığına kavuştu.

Çocuklara Şiddete Uygulayan Müdür Tutuklandı! Çocuklara Şiddete Uygulayan Müdür Tutuklandı!

Olayın ardından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, şoför Refik Özdemir'i tebrik ederek, otobüsle hastaneye yetiştirdiği yolcuya geçmiş olsun dileklerini iletti. Çerçioğlu, sosyal medya hesaplarından paylaştığı video ile, "Otobüsümüzde rahatsızlanan vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, soğukkanlı bir şekilde hastaneye yetiştiren şoförümüze teşekkür ediyorum" dedi.

Hayat Kurtaran Hızlı Müdahale! Şoför Yolcuyu Hastaneye Yetiştirdi!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsü şoförü Refik Özdemir ise 9 yıldır görev yaptığını belirterek, "Yolculardan biri ambulans çağırmanın zaman kaybı olacağını söyledi ve ben de aynı kanıda olduğum için otobüsle direk hastaneye gittim. Amcamızı acil servise götürdük. Amcamızın güzel haberini aldık, maşallah kendisi de iyiymiş. Yolcularımız bu otobüslerde oldukları sürece bize emanetler. Onları sağlıklı bir şekilde gidecekleri yerlere ulaştırmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi