Ev Yangını Haberleri

Ev Yangını haberleri ve güncel Ev Yangını gelişmeleri, Ev Yangını ile ilgili tüm video, Ev Yangını fotoğrafları ve Ev Yangını haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde iki katlı evde çıkan yangında 9 yaşındaki çocuk, ağır yaralanmıştı.  Küçük çocuk hastanede hayatını kaybetti.

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde tek katlı evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, bir kişi dumandan etkilendi.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 5 katlı binanın çatı katında çıkan yangın çıktı. Yangın ekiplerin müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Antalya’da bir apartmanın 1’inci katındaki dairede yangın çıktı. Yangında yalnız yaşayan yaşlı adam yanarak hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Denizli’nin Merkezefendi İlçesinde bulunan bir evde yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı.

ASAYİŞ

Denizli’nin Acıpayam İlçesinde müstakil bir alevlere teslim oldu. Yangının arından ev kullanılmaz hale geldi.

ASAYİŞ

Denizli’nin Çivril’in Yuvaköy Mahallesi’nde bulunan ev alevlere teslim oldu. İtfaiye ekipleri ve köy haklının müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı.

Ulusal Haberler

Aydın’da ev yangınında 80 yaşındaki yaşlı adam ve bakıcısı dumandan yoğun şekilde etkilenip hastaneye kaldırıldı.

ASAYİŞ

Denizli’nin Tavas İlçesi’nde bir ev alevlere teslim oldu. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı.

ASAYİŞ

Denizli’nin Beyağaç İlçesi’nde bir evde çıkan yangında görme engelli kadın hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Denizli’nin Tavas İlçesi’nde tek katlı evde çıkan yangında dumandan etkilenen yaşlı kadın hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Denizli’nin Beyağaç İlçesi’nde bir ev alevlere teslim oldu. Yangının çıkış nedeninin tüp patlaması olduğu iddia edildi.

Özel Haber