Denizli Haberler Haberleri

Denizli Haberler haberleri ve güncel Denizli Haberler gelişmeleri, Denizli Haberler ile ilgili tüm video, Denizli Haberler fotoğrafları ve Denizli Haberler haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


RÖPORTAJ

Vatandaşların antika merakı her geçen gün artarken Denizlili antikacı, antika alışı ve satışı yaparken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı. Tecrübeli antikacı,...

Ulusal Haberler

Dün akşam oynanan Avusturya-Türkiye maçından sonra ortalık karıştı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye sert tepkiler geldi.

YAŞAM

Denizli'de en yakın tatil şehrinin Muğla olması sebebiyle, Denizli halkı tatil günlerinde Muğla'yı tercih ediyor. Peki yol üstünde nereleri gezebiliriz?

Ulusal Haberler

Rusya'da onlarca masum vatandaşın ölümünden sorumlu saldırganların sorgu görüntüleri ortaya çıktı.

SiYASET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu yarın Denizli'ye geliyor.

GÜNDEM

Denizli Buldan ilçesi, Derbent Mahallesinde 67 yıl önce baraj nedeniyle taşınmak zorunda kalan mahalle sakinlerinin tapu problemi çözüldü.

Ulusal Haberler

İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Cüneyt Korkmaz'ın aracının, gece park edildiği yerde kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlandığı belirtildi.

SiYASET

Yerel seçim süreci yaklaşırken, siyasi partiler çalışmalara ve gezilerine devam ediyor. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, seçim çalışmaları kapsamında...

ASAYİŞ

Denizli'nin Beyağaç ilçesinde dün yaşanan kamyon kazasının detayları belli oldu.

ASAYİŞ

Denizli, Değirmenönü Mahallesinde eşiyle barışmaya çalışan bir adam bıçakla kendine zarar vermeye çalıştı. Bir yandan da kameralara el salladı.

ASAYİŞ

Denizli’de Kınıklı Mahallesi yönünden Forum Çamlık AVM yönüne giden bir araç, üç aracın karıştığı zincirleme kazaya sebep oldu.

SPOR

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin 22 ayrı branşında ücretsiz spor kursları veren çocuklarla bir araya geldi.

Özel Haber