Denizli Emniyet Müdürlüğü Haberleri

Denizli Emniyet Müdürlüğü haberleri ve güncel Denizli Emniyet Müdürlüğü gelişmeleri, Denizli Emniyet Müdürlüğü ile ilgili tüm video, Denizli Emniyet Müdürlüğü fotoğrafları ve Denizli Emniyet Müdürlüğü haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Denizli Emniyet Müdürlüğü sürücülere uyarılarda bulunurken yapım çalışmaları trafikte aksamalara sebep olacak.

ASAYİŞ

Denizli Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya sitesi üzerinden yaptığı paylaşım ile Denizlilileri dolandırıcılara karşı uyardı.

ASAYİŞ

Denizli Emniyet Müdürlüğü'nden, kumar oynandığına dair edinilen bilgi üzerine baskın yapıldı. Baskın mekanında bulunan 24 kişiye idari para cezası kesildi.

GÜNDEM

Denizli Pamukkale ilçesi, Sümer Mahallesinde, anayolda karşıdan karşıya geçen bir engelli vatandaşa Denizli polisi trafiği keserek yardım etti.

EĞİTİM

Denizli Emniyeti Terörle Mücadele Şubesi “Güvenli Gençlik Mutlu Yarınlar” projesi kapsamında 1170 lise öğrencisine bilgilendime yaptı.

ASAYİŞ

Denizli, Acıpayam'da bir kahvehanede kumar oynayan üç şahıs yakalandı.

SiYASET

Denizli'de seçim sürecine dair duyarlılığın arttırılması amacıyla, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Seçim Koordinasyon Merkezi oluşturuldu.

ASAYİŞ

Denizli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü “Nitelikli Dolandırıcılık ve Resmi Belgede Sahtecilik” suçları ile ilgili üç ilde operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen...

GÜNDEM

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan bir şube müdürünün rüşvet aldığı iddia edildi. Müdür, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gözaltına alındı.

EĞİTİM

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele şube müdürlüğü tarafından Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksek okulunda seminer düzenlendi.

ASAYİŞ

Denizli'de düzenlenen operasyonlarda, 24 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Operasyonlarda çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi

Özel Haber