Denizli-Aydın Otoyolunda Toplu İntihar Girişimi Denizli-Aydın Otoyolunda Toplu İntihar Girişimi

Denizli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü, Denizli merkezli üç ilde “Nitelikli Dolandırıcılık ve Resmi Belgede Sahtecilik” operasyonu düzenledi. Denizli, İstanbul ve Bursa merkezli eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

12 Şüpheli Yakalandı, 10 Şüpheli Tutuklandı

Düzenlenen operasyonlarda 12 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şahısların 3’ü Bursa’dan, 1’i İstanbul’dan ve 8’i şahıs Denizli’den olmaz üzere 12 şahıs yakalandı. “Nitelikli Dolandırıcılık ve Resmi Belgede Sahtecilik” suçlarından adli makamlara sevk edilen 12 şüpheli şahıslardan 10 şahıs tutuklandı.

Toplam 23 Milyon TL Değerinde Çek Ele Geçirildi

Denizli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğümü, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, 02 Ocak 2024 tarihinde “Nitelikli Dolandırıcılık ve Resmi Belgede Sahtecilik” suçları ile ilgili Denizli merkezli operasyon gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen operasyonlarda, 3 adet ruhsatsız tabanca, 8 adet fişek ve 3 adet şarjör, 42 adet toplam 23 milyon TL meblağlı çek, yaklaşık 10 milyon TL değerinde tekstil malzemesi, 18 adet çeşitli şirketlere ait kaşe ve 15 adet dijital materyal ele geçirildi.

Editör: Haber Merkezi