Boykot Haberleri

Boykot haberleri ve güncel Boykot gelişmeleri, Boykot ile ilgili tüm video, Boykot fotoğrafları ve Boykot haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNDEM

Sosyal medya çağrısı ile tüm Türkiye’nin örgütlenmesi istenilen kafe ve restoranlara karşı boykotta Denizli’nin durumu ne?

GÜNDEM

Sosyal medya üzerinden küçük porsiyonlar ve yüksek fiyatlar sebebi ile kafe ve restoranlara boykot çağrısı büyük etkileşimler almıştı.

Ulusal Haberler

Ticaret Bakanlığı kafe ve restoranlara 'menü' denetimlerini artırdı. Fiyat listesi kapı önünde bulunmayan, eksik ve hatalı menü sunan işletmelere para...

Ulusal Haberler

Restoran ve kafelerdeki yiyecek içecek fiyatlarına vatandaş tepki göstererek boykot kararı aldı. "Fahiş yemeğe boykot" etiketi trendlere girdi.

ASAYİŞ

Denizli'de İsrail’i protesto etmek amacıyla kaldırıma yazı yazan Harun Erdemir’e, mala zarar verme suçundan Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından dava açıldı.

GÜNDEM

Tüm Dünya'nın taraf olduğu savaş sonrasında özellikle Müslüman ülkeler İsrail'e destek veren markalara boykot uyguluyordu.

Özel Haber