Ali Yerlikaya Haberleri

Ali Yerlikaya haberleri ve güncel Ali Yerlikaya gelişmeleri, Ali Yerlikaya ile ilgili tüm video, Ali Yerlikaya fotoğrafları ve Ali Yerlikaya haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Denizli’nin de dahil olduğu 14 ilde terör örgütü FETÖ’ye yönelik eş zamanlı düzenlenen ‘Kıskaç-12’ operasyonlarında 60...

GÜNDEM

Bayram süresince 4 gün boyunca ruhsatsız silah taşıyanlara ve silah kaçakçılarına yönelik devam eden Mercek 17 operasyonları tamamlandı.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin geride kalan 7 gününde meydana gelen trafik kazalarına ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile bayram tatilinin ilk dört gününde yaşanan kazalar hakkında bilgi verdi.

Ulusal Haberler

İzmir’de “KALKAN-15” operasyonu düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonda düzensiz göçmenlere konaklama imkanı sağlayan 35 otel hakkında işlem yapıldığını söyledi.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Kafes-49” operasyonunu duyurdu. 56 ilde operasyon gerçekleştirildi, tefecilik ve dolandırıcılık şüphesi ile 147 kişi yakalandı.

SiYASET

İçişleri Bakanı Yerlikaya, terör örgütlerine yönelik yapılan Bozdoğan-3 operasyonuyla 9 ilde 24 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini açıkladı.

GÜNDEM

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile gerçekleşen “Narkogüç-46” operasyonunu duyurdu.

GÜNDEM

Çember-10 Operasyonu kapsamında arama kaydı bulunan 4 bin 853 firarinin yakalandığı açıklandı.

GÜNDEM
GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kafes-22 operasyonundan detayları paylaştı.

GÜNDEM

Denizli dahil 36 ilde düzenlenen “SİBERGÖZ-10” operasyonunda Ödeme Sistemleri ve Bilişim Suçlarıyla, Yasa Dışı Bahisle, Suç Gelirleriyle, Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği...

Özel Haber