Çivrillileri hafta sonu yapılacak olan ilçe kongresine davete den Gelecek partisi Çivril İlçe Başkanı Ramazan Çakan “Genel Merkezimin aldığı kongre kararına göre Çivril teşkilatı olarak bizde kongremizi bu hafta yapacağız. Tüm hemşerilerimizi kongremize bekliyoruz” dedi.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla siyasi partiler de kongre hareketliliği başlarken, yerel seçimlere girecek olan partilerin ilçe kongreleri de devam ediyor. Gelecek Partisi Çivril İlçe Teşkilatı 5 Kasım 2023 Pazar günü Ziraat Odası Konferans Salonunda 2’inci Olağan kongresini gerçekleştirecek. Kongreye mevcut başkan Ramazan Çakan,tek liste ile girecek.

Başkan Semih Dere’den DSO’ya Ziyaret Çivril OSB Gündemde Başkan Semih Dere’den DSO’ya Ziyaret Çivril OSB Gündemde

Olağan Kongreye tüm vatandaşları davet eden Gelecek Partisi Çivril İlçe Başkanı Ramazan Çakan 31 Mart yerel seçimleri öncesi kongre sürecini tamamlayarak seçim çalışmalarına başlayacaklarını belirterek “ Yerel seçimler öncesi kongremizi gerçekleştirip sahaya ineceğiz. Demokrasi şöleni yaşayacağımız kongremize partimize gönül vermiş tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Gelecek Partisi Çivril İlçe Teşkilatı olarak yerel seçimlere daha iyi hazırlanmak ve partimizin bayrağını en yukarıya çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Saat 14.00’te başlaması planlanan kongreye Gelecek partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün ile Gelecek Partisi Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin de katılması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi