Çivril Müftülüğü koordinesinde Çivril TDV Gençlik kolları, Çivril TDV Kadın Kollarının öncülük ettiği Filistin için Hayır Çarşısı ve Filistin için El Ele Sevgi ve Birlik Kermesine Çevre köy ve mahallerle birlikte Kızılcasöğüt cami cemaati ve vatandaşlar katıldı.  

Filistin için birlik ve beraberlik örneğinin sergilendiği kermesin ardından yapılan bilgilendirmede “Çivril Müftülüğümüzün koordinesinde Çivril TDV Gençlik kolları, Çivril TDV Kadın Kolları ile Özellikle Kızılcasöğüt halkımızın büyük destek verdiği, FİLİSTİN İÇİN HAYIR ÇARŞISI VE FİLİSTİN İÇİN EL ELE SEVGİ VE BİRLİK KERMESİMİZİ gerçekleştirdik. Tüm Çivril halkımıza yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Çoğu Kişi Bilmiyor: Denizli'de Asırlar Öncesinden Kalan Mağara... Çoğu Kişi Bilmiyor: Denizli'de Asırlar Öncesinden Kalan Mağara...

Açıklamada Filistin’de yaşanan dram, soykırım ve insanlık dışı uygulamaların son bulması gerektiği ve İsrail’in Filistin’e saldırılarına sessiz kalmaması çağrısı yapıldı.

Editör: Haber Merkezi