Sosyal medya hesabından gündemi değerlendiren bir program yayınlayan Gazeteci Fatih Altaylı, hükümete sert sözlerde bulundu. 

Denizli Milletvekili TBMM’de Zamları Anlatarak Çitçiler Gününü Kutladı Denizli Milletvekili TBMM’de Zamları Anlatarak Çitçiler Gününü Kutladı

Mail hesaplarına vergi iadesini hala alamayan öğrencilerden mesaj gelen Fatih Altaylı; "Valla devletimizi yönetenlerin halkı dolandırmasına alışmıştık da, bari öğrencileri dolandırmayın. Ayıptır ya. Çoluk çocuğun parasına mı göz diktiniz? Emeklinin parasına göz diktiniz, dul ve yetimin parasına göz diktiniz, bir çoluk çocuk kalmıştı onun da parasına göz diktiniz. Helal olsun. Sayın Mehmet Şimşek, şu paraları ödeyin. Tamam anladık paranız yok, devleti batırdınız, hazineyi tam takır bıraktınız tamam da, çocuklardan ne istiyorsunuz? Çocukların parasını ödeyin bari. Ya da parasını ödemeyecekseniz söz vermeyin kardeşim. Çocuklar da bu iktidar tarafından yönetilen devlete inanmasınlar. İnanıp da paralarıyla rezil olmasınlar. Zaten bu işte bir ciddiyet olsaydı kasa başında o indirimi yaparlardı. İşine geldiğinde Arap turiste KDV'yi kasada indirmeyi biliyorsun. Türk vatandaşı olduğunda sen doldur formu, ben belki sana öderim. N*h ödersiniz." ifadelerini kullandı.

Editör: Atakan Göker