31 Mart yerel seçimlerinin ardından açıklama yapan Hakan Ural, "Yerel seçimlerde ilkesel bir duruş sergiledim diye sosyal medyadaki troller ve sözde gazetecilerin topyekün saldırısı altın kaldım." ifadelerini kullandı.Sosyal medyada yaptığı programda bu söylemlere cevap veren Fatih Altaylı, sert cevaplarda bulundu.

Kendinin sözde gazeteci kategorisine girmediğini söyleyen Fatih Altaylı; "Bizi kastedmiyor herhalde, çünkü biz saldırmadık. Anlayışla karşılıyoruz. Sözde gazeteci olmadığımızı da bütün Türkiye biliyor. 42 yıldır bu mesleği yapıyorum. İyi de yaptığım kanaatindeyim. Yüzlerce ödülüm, hatta Türk basınında alınabilecek en yüksek ödülleri de aldım. Gazeteciliğimiz konusunda Hakan Ural'dan alınabilecek bir dersimiz yok." ifadelerini kullandı.

Tiktok Türkiye'de Kapatılacak Mı? Tiktok Türkiye'de Kapatılacak Mı?

İlkesel duruş sergilediğini söyleyen Hakan Ural'a cevap veren Fatih Altaylı; "İlkesel  duruş öyle olmaz. Murat Kurum kazanır demez. İlkesel duruş şudur; 'kimin kazanacağı hakkında fikrim yok, en Murat Kurum'un kazanmasını istiyorum' dersen, bu ilkesel bir duruştur. Ama Murat Kurum rahat alır dersen, bu ilkesel bir duruş değil bu bildiğin aymazlıktır, yalakalıktır. O yüzden orada bir ilkesellik falan yoktur. Bence biz bu zat-ı muhteremden biz daha fazla bahsetmeyelim. Çünkü babasının bile sevmediği bir çocuğu biz burada parlatıp duruyoruz. Gerek yok." ifadelerini kullandı.

Editör: Atakan Göker