Olay, Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Atıcılar Mahallesinde meydana geldi. H.T. isimli taksici, aracına 2 yolcu aldı. Araca binen yolcular, bir süre farklı mahallelere giderek buralardan alışveriş yaptı.

Evde Cocuklarim Bekliyor Diyen Taksici Saldiridan Kurtulamadi

Direksiyon Başında Saldırıya Uğradı

Durumdan şüphelenen H.T., yolculara, "Evde çocuklarım bekliyor, nerede inmek istiyorsanız indireyim sizi" dedi. Bu sözlere sinirlenen ve sürücünün yanında oturan yolcu, "Taksimetre çalışıyor, istediğim yere götürürüm" diyerek tepki gösterdi. Yaşanan tartışmanın şiddetlenmesiyle yolcu, sürücüye direksiyon başındayken saldırdı. O anlar ise araç kamerası tarafından kaydedildi. Aldığı darbeler sonrasında taksici aracı durdururken, taksiden çıkan yolcular, “Sen de dışarı çık” diyerek bağırdı. Bunu fırsat bilen H.T., aracıyla hızla uzaklaştı.

İzmir’deki Patlama İle İlgili Yeni Gelişme! 2 Kişi Tutuklandı İzmir’deki Patlama İle İlgili Yeni Gelişme! 2 Kişi Tutuklandı

Evde Cocuklarim Bekliyor Diyen Taksici Saldiridan Kurtulamadi1

"Yanlış Bir Şeyler Döndüğünü Anlayınca..."

Olay sonrası yaşadıklarını anlatan taksici H.T., "Şüpheli şahıs durağımıza geldi. Sıra bende olduğu için aracıma aldım. Birkaç mahalle gezerek başka şahıslardan bir şeyler aldı. Durumdan şüphelendim. Madde bağımlısı olabileceğini düşündüm. Birkaç mahalleye gittik. Yanlış bir şeyler döndüğünü anlayınca ben de indirmek için bahane buldum. Fakat darp edildim" dedi.

H.T., yaşadığı olay sonrasında Küçükbalıklı Polis Merkezine giderek şikayetçi olduğunu da sözlerine ekledi.