Emekliye son dakika: Bankalar emekliye verilecek yeni promosyonları açıkladı Emekliye son dakika: Bankalar emekliye verilecek yeni promosyonları açıkladı

Kütahya’da yaklaşık 160 bin emeklinin yaşam sürdüğünü anımsatan Erdoğan, ciddi bedeller ödediklerini vurgularken, en düşük maaşın 10 bin lira olduğu ve 17 bin lira olan asgari ücretin çok gerisinde kalan emekli maaşlarına ilişkin, ''Hiç şüphesiz hayat pahalılığıyla da mücadele ettik, en çok etkilediği kesimlerin başında emeklilerimiz vardır. Her ne kadar, emekli maaşlarını bizden önceki dönemlerle kıyas edilemeyecek seviyelere çıkarmış olsak da gönlümüz vatandaşlarımızın hayatlarını daha iyi şartlarda sürdürmesini istiyor'' ifadelerinin kullandı.

Erdogan Emekliye 10 Bin Lira Yetmez Zam Mi Geliyor1

Erdoğan konuşmasının devamında şunlara yer verdi, "Seyyanen artışların emekli maaşları arasında yol açtığı adaletsizliğin farkındayız, Milletimizden sabır istiyoruz, son 21 yıl önceki dönemlerden çok daha iyi oldu, yarınlarımız da bugünümüzden çok daha iyi olacak." dedi. Erdoğan'ın bu ifadeleri vatandaşlar arasında, ''Emekli maaşına zam mı geliyor? sorgulamalamalarına neden oldu. Erdoğan konuşma sonunda herhangi bir maaş düzenlemesi hakkında bilgi vermedi.

Editör: Tolga Çetin