CHP Çivril Belediye Başkanı Aday Adayı Kemal Aslan, partililer ve çalışma ekibiyle bir araya gelerek seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ziyaret ettiği mahalle ve işyerlerinde büyük bir ilgi ile karşılaşan Aslan “ben ve arkadaşlarım Çivril’e yeniden CHP bayrağı dikmek istiyoruz. Partim ve Çivrilliler bana bu görevi verirse, Çivril’i derman belediyecilik ile tanıştırıp, sosyal belediyecilik nasıl yapılır yeniden göstereceğim” dedi.    

Kurultay ile partide yeni bir heyecan oluştuğuna dikkat çeken Aslan “biz, arkadaşlarımla birlikte yaklaşık 2 aydır sahadayız. Hem kendi projelerimizi hem de partimizin politika ve hedeflerini seçmene tek tek anlattık. Kurultay sonrası hem genel merkezde hem de il ve ilçe örgütlerinde yeni bir heyecan oluştu. Bu heyecanı da arkamıza alarak daha azimli çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Mahalle ve esnaf ziyaretlerinde vatandaşların sorularına samimiyetle cevap verdiklerini belirten Aslan “siyasette ve hayatta en büyük düsturum samimiyet. İşimde de siyasette de samimiyet ve ilkeli olmaktan asla vazgeçmedim, vazgeçmem. Gittiğim her yerde ne sorulursa samimiyetle cevap veriyorum. Oy için şirin görünmek benim işim değil. Samimiyet her zaman güzel ve her kapıyı açıyor” dedi.

1 Mayıs'ta Denizli'de Neler Konuşuldu? İşte İşçilerin Sesi! 1 Mayıs'ta Denizli'de Neler Konuşuldu? İşte İşçilerin Sesi!

31 Mart seçimlerinde Çivril’in yeniden CHP Belediyeciliği ile tanışacağını iddia eden Kemal Aslan “benim bir iddiam var, ben Çivril’de yeniden CHP bayrağını dikmek istiyorum. Aday olmamda en büyük dilek ve temennim bu. Delegeler, üyeler ve Çivril seçmeni bana bu görevi verir, bana güvenirse bunu başaracağıma inancım tam. 31 Mart 2024’ten sonra Çivril’e sosyal belediyeciliğin nasıl yapıldığını göstermek istiyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi