Denizli’de yaz ayının gelmesiyle birlikte düğün, nişan sezonu açıldı. Davetlilerine ve sevdiklerine anılarının unutmaması için verilen davetiye niteliğindeki ürünlerin satışında da artış yaşandı.  

Hem dekor hem davetiye olarak kullanılan bu ürünlerin trendlerini, Denizlili vatandaşın tercihlerinin hangi ürünlere olduğunu ve fiyatlarını Denizli Kaleiçi Çarşısı esnaflarında Fevra Tasarım işletmecisi Ramazan Hız’a sorduk. Bakın Denizlililer neleri tercih etmiş?  

Uçak yolculukları için yeni karar: Bunu yaptırmayan artık binemeyecek Uçak yolculukları için yeni karar: Bunu yaptırmayan artık binemeyecek

Düğün, nişan sektörü üzerinde dağıtmalı hediye grubu ve el işi ürünleri yapıyoruz diyen Denizli Kaleiçi Çarşısı esnafı Ramazan Hız, “Ürünlerin üretimini kendinize ait, lazer kesimlerini de kendimiz yapıyoruz.  Nisan ayında başlayan sezonumuz yaklaşık 7-8 ay sürüyor. Yazın daha çok düğün, nişan, mevlüt gibi organizasyonlarda insanların mutlu günlerinde yanlarında olamaya çalışıyoruz” dedi.  

Magnetlerin kesim ve tasarımlarının kendine ait olduğunu söyleyen Ramazan Hız bu sene gelin adaylarının tercihlerinin sabun, mum ürünlerinin yanı sıra kütük mumlara olduğunu söyledi. Gelin adayları bu ürünlerin yanı sıra doğal ürünlere de rağbet gösteriyor.  

Muhabir: Fatma Haytan