Komşu Vahşeti! Arabasının Arkasına Bağladı, Metrelerce Sürükledi Komşu Vahşeti! Arabasının Arkasına Bağladı, Metrelerce Sürükledi

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, Diyarbakır Sur ilçesinde gerçekleştirilen belediye devir teslim töreninde Musfata Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hedef alınasının ardından ateş püskürdü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yapmış olduğu açıklamada; "DEM Parti hakkında kapatma davasının açılarak bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması, müfettiş görevlendirilmesiyle oyalanmaktan ve zamana oynamaktan vazgeçilmesi; tarihe, ecdada, vatana ve millete namus borcudur" ifadelerini kullandı.

"Türk bayrağının asılmasını ve şehitlerimize saygı duruşunu reddeden, Aziz Atatürk ile Cumhurbaşkanımıza kaba ve yaralayıcı ifadeler kullanan bölücü alçaklar bu milletin evladı, Türkiye Cumhuriyeti'nin de mensubu olamazlar."

Daha sonra, DEM Parti'ye tepki gösteren Bahçeli, "31 Mart seçimlerinden kısa süre sonra, DEM'lenmiş bazı belediye başkanlıklarında sahnelenen azgın tahrikler, Türkiye Cumhuriyeti'nin hükmü şahsiyetine yönelik hakaretamiz muamele ve haince tacizler geçmişten ders almayan muhasım tortularının dış bağlantılı sipariş eylemleridir. Vatanımızın bir bölümünde İstiklal Marşı'nın söylenmesine direnen, Türk bayrağının asılmasını ve şehitlerimize saygı duruşunu reddeden, Aziz Atatürk ile Cumhurbaşkanımıza kaba ve yaralayıcı ifadeler kullanan bölücü alçaklar bu milletin evladı, Türkiye Cumhuriyeti'nin de mensubu olamazlar. Ülkemizi fiilen işgal altında gösterme provalarını hazmetmek mümkün değildir" ifadelerini kullandı.

Editör: Atakan Göker