Naci Görür korkuttu: Depremin beklendiği üç ili açıkladı Naci Görür korkuttu: Depremin beklendiği üç ili açıkladı

Litvanya Büyükelçisi Ricardas Degutis, bugün Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret etti.  

Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı '"TÜRK'E EV BARK OLAN HER MODERN SAGLIĞIN, TE ÖRNEĞİ OLACA 4AL ATATÜRK SEHİR ΕΛΙΕΝΙ DENİZLI DEN ORITLA BELEDİYES! Pa BEL LDONGSI LEDİYESI จใน้ 必た' görseli olabilir

Gerçekleşen ziyaretle ilgili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’ “Resmi ziyaretlerde bulunmak üzere şehrimize gelen Litvanya Büyükelçisi Ricardas Degutis'i makamımızda ağırladık. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ise gerçekleşen ziyaretle ilgili, Şehrimizin ticaretini ve ihracatını geliştirmeye yönelik gayretimiz kesintisiz devam ediyor... Denizli Ticaret Odamızda (DTO) ziyaretimize gelen Litvanya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sayın Ricardas Degutis'a, nezaketinden dolayı teşekkür ederiz. Denizli'mizi, sektörlerimizi, yeni yatırım alanlarımızı ve DTO'yu anlattık, tanıttık. İki ülke arasında ve Denizli ile olan ticaret hacmini artırmanın yollarını ve iş birliği alanlarını istişare ettik” şeklinde paylaşımda bulundu.  

Kaynak: Haber Merkezi