TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta küme düşmeme mücadelesi veren Denizlispor'un içinde çatırdamalar başladı. Bu hafta oynanacak Kastamonuspor 1966 mücadelesine hazırlanan yeşil-siyahlılar antrenmanda korkunç bir olay yaşandığı iddia edildi.

İddiaya göre antrenman sırasında Bekir Turaç Böke takım arkadaşı Ahmet Tekin'in kendine sert müdahalede bulunduğunu söyleyerek tartışma başlattı. Ahmet Tekin'e kafa atan Bekir Turaç Böke, takım arkadaşının burnunu kırdı.

Yaşanan kavga sonrasında Denizlispor taraftar grubu olan Yeşil Cephe'den açıklama geldi. Yapılan açıklamada; “Denizlispor forması bilinen tüm kavram ve değerlerin üzerindedir. O formayı taşımak yetenek istediği kadar karakter de ister.

Denizlispor Teknik Direktör Ali Yalçın İle Anlaştı Denizlispor Teknik Direktör Ali Yalçın İle Anlaştı

Mevcut transfer yasağı ve kulübün içinde bulunduğu çıkmazı göz önüne alarak bireysel performansını önceleyen ve takım içi huzursuzluk yaratanların bu camiada asla yeri yok.Denizlili çocuklarımızın sezon başı gösterdiği performansla şu anki performansı arasında bir farklılık olduğu gerçek ancak bu diğer oyuncuların hadsizlik yapmasını asla meşru kılmaz.

Takım içinde huzursuzluk yaratıp bu camianın kültürüne aykırı davranan her kimse karşılığını çok net şekilde alır. Bu bağlamda takım arkadaşının kendisine antrenmanda sert girdiğini bahane ederek, üstüne gelip kafa atıp Ahmet Tekin kardeşimizin burnunun kırılmasına neden olan Bekir Turaç Böke’yi, onun her daim yancısı olan Gökhan Süzen’i ve bu olayların sineye çekilmesini isteyen Özcan Bizati’yi takımda görmek istemiyoruz. Gerekenlerin yapılmadığı taktirde gerekenin misliyle karşılık verileceğinin bilinmesini isteriz." ifadeleri kullanıldı.

Editör: Atakan Göker