Çavuşoğlu, Denizlili Gençlerle Birlikte “Parla” Marşını Söyledi! Çavuşoğlu, Denizlili Gençlerle Birlikte “Parla” Marşını Söyledi!

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tavas Adayı Hüseyin İnamlık, seçim kampanyasını büyük bir hızla sürdürüyor. Ev ve esnaf ziyaretlerine yoğun bir ilgi göstererek saha çalışmalarını sürdüren  İnamlık, Belediye Meclis Üyesi adayları ve ilçe teşkilatıyla birlikte vatandaşların sorunlarını dinledi ve yeni projelerini paylaştı. Sanayi esnaflarını ziyaret etmeyi de ihmal etmeyen Tavas Belediye Başkanı İnamlık, esnaflarla selamlaşıp bol ve hayırlı kazançlar diledi.

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık Sahaya İndi! “ Birlikte Başaracağız!”1

“Birlikte Başaracağız!”

Tavaslıların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan İnamlık; “Esnaflarımızı ziyaret ederek, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinliyoruz. Hemşehrilerimizin yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe bizler de mutlu oluyoruz ve hizmetlerimizi daha büyük bir şevkle yapıyoruz. Yaptığımız hizmetler neticesinde gittiğimiz her yerde vatandaşların güler yüzü ile karşılaşmanın huzurunu yaşıyoruz. Çalışmalarımızı en iyi şekilde ve en ince detayına kadar yaparak, Tavas’ımızın değerine değer katıyor, daha da ileriye gitmesi için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Halkımızla aramızda büyük bir sevgi bağı var. Cumhur İttifakı ve AK Parti Tavas ailesi olarak birlikte başaracağımıza inanıyoruz. Kazanan Tavas, kazanan halkımız olacak” dedi.

Editör: Ali İhsan Sivrikaya