Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB), 48. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. 24 odadan birer üyenin seçilmesi ile oluşan TMMOB Yönetim Kurulu da belli oldu. TMMOB Yüksek Onur Kurulu ve TMMOB Denetleme Kurulu’nun da belirlendiği seçimi ‘Devrimci, Demokrat, Yurtsever, İlerici, Çağdaş Mühendis, Mimar, Şehir Plancılarının çıkardığı Mavi Liste kazandı. Denizli Mimarlarından Arif Balkanay da Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. 

ÇİVRİL FESTİVALE HAZIRLANIYOR ÇİVRİL FESTİVALE HAZIRLANIYOR

Denizli Mimarlar Odası’ndan Destek Açıklaması  

Konuyla ilgili açıklama yapan Denizli Mimarlar Odası, “1954 yılında kurulan Mimar, Mühendis ve Şehir Plancıları Odalarının üst kurulu olan TMMOB örgütünün 31 Mayıs - 2 Haziran 2024 tarihlerinde Ankara' da gerçekleşen 48. Olağan Genel Kurulun' a Mimarlar Odası Denizli Şubesi olarak katılım sağladık. Bu dönem Şube Genel Kurul Delegemiz Arif Balkanay TMMOB Merkez Yönetim Kurulu adayımız idi. Dün yapılan seçimler sonucunda adayımız Arif Balkanay Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmiştir. Denizli Şube olarak ilk kez temsil edileceğimiz bu kurula üyemizin seçilmesinden dolayı haklı bir sevinç ve gurur içerisindeyiz. Örgüt olarak mesleğimiz ve ülkemiz için yapılacak çok şey olduğunun farkında ve bilincindeyiz. 

Bu iki yıllık süreçte değerli üyemiz Arif Balkanay' a başarılar diliyoruz. Bu yolda daima destekçisi olduğumuzu belirtmek istiyoruz. 

Ayrıca bu süreçte bizimle birlikte hareket eden, sonuç için üstün çaba gösteren TMMOB Delegasyonumuzda bulunan meslektaşımız Süleyman Boz' a ve tüm Denizli İKK bileşenlerindeki delegasyonlarda yer alan yol arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. TMMOB' nin tüm bileşenleri olarak bilim ve tekniğin ışığında, mesleğimiz ve ülkemiz için mücadelemiz sürecektir” açıklamasında bulundu.  

Kaynak: Haber Merkezi