Son yıllarda ekonomik durumların gidişatından kaynaklı bireysel tatil yapmaktan zorlanan vatandaşar, tur şirketlerine rağbet gösteriyor. Bireysel planlanan tatillerden daha uyguna gelen tatiller mevsim farketmeksizin vatandaşlara güzel imkanlar sunuyor. 

Denizli vatandaşları Aruz Turizm'den bilgiler aldık. Acente çalışanı son yıllarda rağbetin arttığını söylerken; "Batı ve Doğu Karadeniz turlarımız yaz aylarının dışında daha çok tercih ediliyor. Ekonomik durumdan dolayı Doğu Karadeniz'e gidemeyen müşterilerimiz daha çok Batı Karadeniz'i tercih ediyor. Doğu Karadeniz turlarımız ise en çok Ağustos ayında tercih ediliyor. Bunlar dışında Denizli vatandaşı en çok günübirlik Muğla Akyaka turlarını tercih ediyor. Özellikle yaz aylarında en çok müşterimiz Akyaka turlarında oluyor diyebiliriz." ifadelerini kullandı.

İndirim Yapılıyor Mu?

Toplu alımlarda indirim olduğunu söyleyen acente yetkilisi;"Özellikle günübirlik turlarda 5 kişi ve üzerinde kişi başı 100TL indirim yapıyoruz. Tatil düşünen tüm müşterilerimize yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız." ifadelerini kullandı.

Tatil Turlar

ÇİVRİLLİ ŞEHİTİN ANNESİ HAYATINI KAYBETTİ ÇİVRİLLİ ŞEHİTİN ANNESİ HAYATINI KAYBETTİ

Turlar Tatil