31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sona erdi. Sandıklar 17.00 itibariyle kapandı, oylar sayılmaya başlandı. Denizli'de kesin olmayan ilk sonuçlara göre CHP’li Merkezefendi Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan ile Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur yarışı önde götürüyor.

Denizli’de Şeniz Doğan Ve Ali Rıza Ertemur Kutlamalara Başladı1

Elde edilen ilk bilgilere göre, seçimi kazanan CHP’li Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan ile Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, kutlamalara başladı.

Sonuçları Seçim Koordinasyon Merkezinde (SKM) takip eden Başkan Şeniz Doğan, kesin olmayan sonuçların belli olmaya başlamasının ardından seçim zaferini kutlamaya başladı.

Başkan Doğan’ın havai fişekler ve sloganlarla SKM önünde başlayan kutlamaları, Pamukkale Adayı Ertemur ve parti yöneticilerinin de katılımıyla 15 Temmuz Şehitleri Delikliçınar Meydanı’nda devam etti. CHP’li adayların kutlamaları, araç konvoyları ve kent meydanında yoğun vatandaş katılımıyla gerçekleşti. Ellerindeki Türk ve parti bayraklarıyla kutlamalara katılan partililer, zeybek oynadı.

Özgür Özel’den Şeniz Doğan’a Övgü Dolu Sözler! Özgür Özel’den Şeniz Doğan’a Övgü Dolu Sözler!

Denizli’de Şeniz Doğan Ve Ali Rıza Ertemur Kutlamalara Başladı2

Kutlamalarına devam eden CHP’li Doğan ve Ertemur’un ilerleyen saatlerde açıklama yapacakları öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi