Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Özgür Özel Denizli’ye geldi. Saat 10.30’da Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde vatandaşlarla buluşacak olan Özel, buluşma öncesinde partisinin il başkanlığını ziyaret etti.

Gazi Bulvarı üzerinde bulunan CHP Denizli İl Başkanlığı önüne ise büyük bir kutu getirildi. Kutunun üzerinde kurdele olduğu ve CHP logolu olduğu görüldü. Kutunun içinde ne olduğu ise merak konusu olmuştu. O kutunun içinden kırmızı Vespa motor çıktı.

Denizlide Kutudan Vespa Motor Cikti

O Kutudan Vespa Kırmızı Motor Çıktı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV’de yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programında Denizli’ye ilişkin bir anekdotu paylaşmıştı. Özel, seçim başarısı olarak CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum’a 300 bin liralık motosiklet hediye ederek, hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.

Özel, önce Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun aday yapılması sürecini "İl Başkanı Ali Osman Horzum ve Parti Meclisi Üyesi Nuri Çavuşoğlu, doğru bir adayla seçimi kazanacağımıza inandılar, çok gayret ettiler. Teklifler götürdüler, o hayallerine ortak edemediler, inandıramadılar bazılarını. İl Başkanı, 'Nuri'yi aday yapalım' dedi. 'İstiyorsa yapalım' dedim. Aday yaptık, gitti kampanyaya başladı” şeklinde özetlemişti.

Kale'de İsim Değişikliği Hamlesi Bakın Yeni İsimler Ne Oldu! Kale'de İsim Değişikliği Hamlesi Bakın Yeni İsimler Ne Oldu!

Horzum’un seçime ilişkin hayalini de anlatan Özel, "Bir gün oturuyoruz. Ali Osman Horzum, 'İki tane hayalim var başkanım, biri inşallah gerçek olacak bu sefer' dedi. Sordum 'Nedir senin hayalim' diye. 'Bir tanesi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan il başkanı olmak istiyorum. Bir de bu işleri bırakınca kırmızı Vespa alacağım, Denizli'de gezineceğim' dedi. Ben de 'Büyükşehir'i kazan Vespa, kırmızı motor benden' dedim" ifadelerini kullandı.

Editör: Kardelen Başol