Denizlili Moto Kurye Anlattı! “Biz Her Gün Ölüme Motor Sürüyoruz” Denizlili Moto Kurye Anlattı! “Biz Her Gün Ölüme Motor Sürüyoruz”

Elektrikli araçlar üretimin artmasıyla daha çok tercih edilir hale gelmeye başladı. Bildiğimiz gibi Türkiye'nin yerli otomobili TOGG da elektrikli bir otomobildir. Stışa sunulmasının ardından birçok kişi tarafından tercih edilen otomobili çok sevenler de var eleştirenler de var. 

Denizli'de Kaç Tane TOGG Var?

Denizli'de toplam 177 adet T10X modeli bulunmaktadır.

Türkiye'de Toplam Kaç Adet TOGG Var?

Türkiye'de toplam 21 bin 208 adet TOGG T10X bulunmaktadır. En çok TOGG, tahmin edebileceğiniz gibi İstanbulda bulunmakta. 6 bin 870 adet TOGG bulunan İstanbul'u, 2 bin 636 araçla Başkent Ankara takip ediyor.
TOGG CEO'SU Gürcan Karakaş Aracın geleceğine dair açıklamalar'da bulunmuştu, Karakaş, ''2023 yılında 20 bine yakın aracı sorunsuz şekilde teslim ettik. 2024 itibarıyla Truemore uygulamasından herkesin kurasız çekilişsiz ulaşabileceği bir süreci tamamlamış olduk. Hatta öyle ki Türkiye'de bu yıl ocak ayında satılan her iki elektrikli otomobilden birisi Togg oldu. Pazara sıfırdan giren bir girişim grubu olarak düşündüğümüzde geleceğe emin adımlar ile bakmak adına bu çok önemli ve değerli bir başarı ve pazar payı.'' dedi
 

Editör: Tolga Çetin