EHLİYET SINAVINDA DÜZENEK İLE YAKALANDILAR EHLİYET SINAVINDA DÜZENEK İLE YAKALANDILAR

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesinde uyuşturuu kullanımı ve satışı vatandaşları tedirgin ediyor. Karşıyaka Mahallesinde oturan vatandaşlar çocukların sokakta oynamasında bile korktuklarını, özellikle akşam saatlerinde güvenliğin en aza indiğini bildirdi. 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli'nin problemlerinden bahsederken ilk üç sıraya güvenlik sorununu koymuştu. Uyuşturucu kullanımı ve satışının olduğu belli başlı mahalleler bu konudaki çalışmaların hızlandırılmasını istiyor.

Muhtar Güvenlik Sorununu Anlattı

Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Tuncay Orhan;"Mahallemizin en büyük problemi uyuşturucu. Özellikle gece saatlerinde göz göre göre yapıyorlar. Güvenlik sorunu çok yüksek. Emniyetimiz dolaşıyor ama tam olarak çözüm olmadı. Mahallemizde güvenlik kameraları var ama yeterli mi yetersiz mi bilmiyorum. Şu an için belediye başkanlarımızla bir görüşme yapmadık ama ilk görüşmede bütün problemleri bildireceğiz." ifadelerini kullandı.

Karşıyaka Mahallesinde Neler Eksik

Mahallenin eksiklerinden bahseden Orhan; "Mahallemizde kesinlikle bir kreşe ihtiyacımız var. Bir de TOKİ'lerdeki vatandaşlarımız kurban kesme alanı yapılmasını istiyor." dedi.

Belediyeden Memnunuz

Yollardaki çökmelerden bahseden Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Tuncay Orhan "Normal olarak bazen yollarımızda çökmeler, kırılmalar meydana geliyor. Böyle bir durumda belediyeye bildiriyoruz, sağ olsunlar anında ilgilenip sorunu çözüyorlar." dedi.

Muhabir: Atakan Göker