Yangın Pamukkale İlçesi Çamlaraltı Mahallesinde bulunan 4 katlı bir apartmanın bodrum katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartmanın bodrum katında bulunan bir ailenin yasadığı dairede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm daireyi sardı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Komşularının yardımıyla da Serhat Can Y. (3), annesi Sinem Y. (22) tarafından yaralı olarak dışarı çıkartıldı. Sinem Y.'nin, 1 yaşındaki kızı Masal'ı kurtarma girişimi ise sonuçsuz kaldı. Kızını kurtarmak isterken yaralanan anne Sinem Y. ve oğlu Serhat Can Y. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yangında dairede kalan 1 yaşındaki Masal bebek ise kurtarılamadı. 1 yaşındaki bebeğin cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Apartmanın üst katlarına kadar tesir eden alevler itfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu kontrol altına alındı. yangının ardından daire kullanılmaz hale geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çivril’de Besihanede Yangın! 7 Büyükbaş Telef Oldu Çivril’de Besihanede Yangın! 7 Büyükbaş Telef Oldu

Acı haberi baba iş yerinde öğrendi
İnşaatta çalıştığı öğrenilen baba Eyüp Y., yangın haberini öğrenir öğrenmez evine geldi. Evine geldiğinde acı haberi duyan Eyüp Y. gözyaşlarına boğuldu. 

Editör: Haber Merkezi