Denizli'nin Acıpayam ilçesine bağlı Kelekçi Mahallesi'nde yaşanan trajik olayda, kırsal alanda tek başına yaşayan 64 yaşındaki Şahin Demirten'in ölümü şüpheli bulundu. Komşusu tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar sonucu olay yerine gelen sağlık ekipleri, Demirten'in hayatını kaybettiğini tespit etti. İlk incelemede kalp krizi geçirdiği düşünülen Demirten, şüpheli bir durum olmadığı için ertesi gün mahalle mezarlığında defnedildi.

Denizli’de Cinayet! İki Yüzlü Davranışları Bu Kadarı Da Olmaz Dedirtti!

Ancak, Demirten'in çocukları tarafından duyulan şüpheler üzerine Denizli İl Jandarma Komutanlığı JASAT dedektifleri harekete geçti. Yapılan detaylı inceleme sonucunda, Demirten'in komşusu olan ailenin tarafından dövülerek öldürüldüğü ve olayın kaza süsü verildiği belirlendi. Gözaltına alınan ve suçlarını itiraf eden Cihan G. ile babası Hasan G., annesi Makbule G. ve ablası Serap G. adliyeye sevk edildi.

Denizli’de Cinayet! İki Yüzlü Davranışları Bu Kadarı Da Olmaz Dedirtti!

Şüphelilerin taziyeye gitmeleri, komşuları olan Demirten'in ailesinde büyük şaşkınlık yarattı. Demirten'in oğlu Ceyhun Demirten, kızı Ceylan Kaçar ve eski eşi Zühra Erten, şüpheli ailenin cenazeye katılmamasına rağmen daha sonra taziyeye gelerek kendileriyle görüştüğünü ifade etti. Bu durum, ailenin öldürdükleri kişinin yakınlarıyla samimiyet göstermeye çalışarak şüpheleri artırdı.

Denizli’de Cinayet! İki Yüzlü Davranışları Bu Kadarı Da Olmaz Dedirtti!

“Babamın Kanı Yerde Kalmadı”

Babasının çok iyi bir motosiklet kullanıcısı olduğunu ve bugüne kadar kaza yapmadığını belirten oğlu Ceyhun Demirtan, “Babamın bir kaza sonucu kalp krizinden öldüğünü söylediler. Ben babamı Acıpayam Devlet Hastanesinde gördüğümde olayın şüpheli olabileceğini düşünerek incelenmesini istedim. Olay yerine geldiğimde babamı taşların üzerine yatık halde bulmuşlar. Babam motosikletten düşmüş gibi değil de oraya konulmuş gibi olabileceğini düşündüm. Daha sonra olaya Denizli’de JASAT dahil oldu. Babamın kanı yerde kalmadı. Şahıs olayı gerçekleştirdikten sonra ambulansı arıyor. Trafik kazası olduğu ihbarında bulunuyor. Sonra da tanık olarak ifade vermiş. Olaya kaza süsü vermek için her şeyi yapmışlar. Suçu da bir başkasının üzerine atmaya çalışmış” ifadelerini kullandı.

Denizli’de Cinayet! İki Yüzlü Davranışları Bu Kadarı Da Olmaz Dedirtti!

"Ben Onların Yaptığını Söylüyordum"

Olay günü gürültülerin diğer komşular tarafından duyulduğunu hatırlatan kızı Ceylan Kaçar, “Ben olayı duyduğumda şüphelendim. Daha öncesinde bu şahıslar babamın önünü keserek para istemişlerdi. Bu olayı babam kimseye söylemememi istedi. Bana ‘Kızım ağabeyin başına bela alır. Siz Denizli’ye gidiyorsunuz. Sonra bana musallat olurlar. Ben arada sigara, para vererek başımda savıyorum’ dedi. Çok uğraş verdik. JASAT ekibi çok uğraştı. İki olay yeri var. İlk olay yerinde kan ve sopa kırıkları, ikinci olay yerinde ise babamın cenazesi ve motosikleti vardı. Hiçbiri cenazenin ilk günü gelmedi. Ben onların yaptığını söylüyordum. Daha sonra bunu duyarak, şahsın annesi bizim evimize yüzsüz bir şekilde gelerek 'Siz bizden şüpheleniyormuşsunuz. Bizim olayla bir ilgimiz yok. Seslerimizi duyanlar olmuş ama bize kendi aramızda kavga ediyorduk” şeklinde konuştu.

Denizli’de Cinayet! İki Yüzlü Davranışları Bu Kadarı Da Olmaz Dedirtti!

Olayın aydınlatılmasında büyük emeği olan Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine teşekkür eden eski eş Zühra Erten ise, "Ekiplerimiz çok yardımcı oldu. Allah hepsinden razı olsun. Ben bunları evime alıp çok ekmek verdim. Bunları yapmayacaklardı. Çocuklarım çok acı çekti. Allah’ımdan cezalarını buldular. Her sıkıntılarında yardımcı olmuştu. Hepsinin ağır ceza almasını istiyoruz. Köyümüz bu insanlardan kurtulacak” dedi.

Denizli’de Can Alan Kaza! Sabaha Kadar Fark Edilmedi! Denizli’de Can Alan Kaza! Sabaha Kadar Fark Edilmedi!
Denizli’de Cinayet! İki Yüzlü Davranışları Bu Kadarı Da Olmaz Dedirtti!
Editör: Haber Merkezi