Denizli Et ve Süt Kurumu önünde tüm Türkiye’deki gibi erken saatlerde kuyruk oluşuyor. Vatandaşlar ucuz fiyata et alabilmek için saatlerce kuyrukta bekliyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Gençlik Kolları sırada bekleyen alım gücü düşük vatandaşlara çorba dağıttı.

Denizli’de C H P Gençlik Kolları Et Ve Süt Kurumu Önünde Çorba Dağıttı2

Kadın, erkek demeden her yaştan vatandaşlar sıraya girerek ucuz et almak için bekliyor. CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun talimatıyla Denizli Et ve Süt Kurumu önüne giden vatandaşlara sıcak çorba dağıtımı gerçekleştirdi. Gençleri gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Sabah soğuk havada içtikleri bu çorba için teşekkür ettiler.

Denizli’de C H P Gençlik Kolları Et Ve Süt Kurumu Önünde Çorba Dağıttı

Denizli Zümrüt Mahallesi Sakinlerinden Şikayet Var! Denizli Zümrüt Mahallesi Sakinlerinden Şikayet Var!

Konuyla ilgili açıklamada bulunan CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Erinç Ertürk, “Bizlerin Büyükşehir Adayımız Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun talimatıyla oraya giderek çorba dağıtmamızın sebebi,  Et ve Süt Kurumu’nun saat 9’da açılmasına rağmen sabah 6’da itibaren sıranın olması ve kar kış demeden o insanların orada beklemesiydi. Bu durum ekonominin geldiği durumu göstermektedir. Bizlerde bu durumu göstermek ve soğukta bekleyen vatandaşlarımızın içini ısıtmak için böyle bir etkinlik düzenledik” dedi.Denizli’de C H P Gençlik Kolları Et Ve Süt Kurumu Önünde Çorba Dağıttı3

120 kap çorba dağıttıklarını belirten Gençlik Kolları Başkanı Erdinç Ertürk, “Çoğu vatandaş bizlere teşekkür ederken, bazı vatandaşlar ‘Bizleri çorba ile kandırmaya çalışmayın’ gibi söylemlerde bulundu. Bizler Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun talimatı ile hem bir farkındalık yaratmak istedik hem de soğuk havada vatandaşımızın içi ısınsın istedik. Çoğu vatandaşımız memnun oldu ve beklerlerken içleri ısındı. Ekonominin halini göstermek ve bir farkındalık yaratmak istedik. İnsanlar bir kilo et alabilmek için üç saat önceden sıraya giriyor ve bu durum bizleri çok üzüyor” şeklinde konuştu.

Editör: Durmuş Özke