CİNAYETTEN 3 AY SONRA ANNE KATİLİ OLARAK TUTUKLANDI CİNAYETTEN 3 AY SONRA ANNE KATİLİ OLARAK TUTUKLANDI

Bilgisayar günümüzde vazgeçilemeyecek kadar önemli bir teknoloji haline geldi. Büyüğünden küçüğüne herkes bu cihazlarla hem sosyal ilişkiler kuruyor hem de gündelik yaşamda ve iş hayatında kolaylıklarından yararlanıyor.
Denizli'de RG Bilgisayar sahibi Reşat Gecekuş'a bilgisayara dair merak edilenleri yönelttik. Reşat Gecekuş, bilgisayar tamiratının hala fazla şekilde sürdüğünü ifade ederken, '' Bilgisayar tamiri için hala talep var. Tamirat fiyatlarında elbette net bir şey söylemek mümkün değil çünkü arızaya veya değiştirilecek olan parçaya göre fiyat belirlenir.'' dedi

Denizlide Bilgisayar Formati Kaca Atiliyor Tamirat Islemleri Ve Bilgisayar Fiyatlari Ne Durumda11

BİLGİSAYAR FORMAT İŞLEMİ DENİZLİ'DE KAÇ TL?

Bilgisayarlar elbette kulanışlı olduğu kadar hassas cihazlar olarak da karşımıza çıkıyor. Bazen yüklediğimiz bir program ya da gezindiğimiz bir web sitesi tarafından cihaza virüsler bulaşabiliyor. Eğer virüsleri temizleyemezsek bilgisayar kullanılamaz hale geliyor. Bu durumda yapabileceğimiz en son ve etkili şey format atmak oluyor. Reşat Gecekuş format fiyatları hakkında, ''Bilgisayar format fiyatı Denizli genelinde 500 liraya yapılıyor.'' ifadelerini kullandı.  

Denizlide Bilgisayar Formati Kaca Atiliyor Tamirat Islemleri Ve Bilgisayar Fiyatlari Ne Durumda2

OYUN BİLGİSAYARI FİYATLARI ŞU AN NE KADAR?

Bilgisayar parçaları ve bilgisayara dair birçok şey yurtdışından geliyor, hal böyleyken bilgisayar fiyatları kur hareketlerinden sıkça etkilenebilmekte. Peki bir oyun bilgisayarı almak isteyen kişinin cebinden ortalama ne kadar çıkar? Gecekuş bilgisayar toplamanın bugünlerda 15 bin ile 20 bin arasında değiştiğini söyledi. Tabi bu fiyata eğer aksesuarlar da eklenecekse fiyat değişim gösterecektir.