Denizli’de baba, oğlu ve annesinin tartışması mahkemeye taşındı. Sanık baba S.K’nin tehdit, basit yaralama ve kadına karşı basit yaralama sebebiyle Denizli Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesi duruşma salonunda hakimin karşısına çıktığı dava ile ilgili duruşma bugün görüldü.  

Olay geçen sene Temmuz ayında Denizli’de gerçekleşti. 3-4 senedir baba S.K, oğlu O.K’yi eve sokmuyordu. O.K. annesinin çağırması üzerine aynı binada ailesinin oturduğu dairenin üst katında yaşamaya başladı. İddiaya göre, bir gün baba S.K. gece vakti O.K.'nın odasına girdi ve hem küfretti hem de anne S.K’yi darp etti.  

Konuyla ilgili müştekiler ve sanık mahkemede olayı anlattı. Gerçekleşen olayla ilgili baba S.K, “Darp etmedim, paramı istedim. Bizim oturduğumuz evin 2. katını oğlumun oturması için tahsis ettim. Öz oğlum beni mahkemeye veriyor. Beni tartışmaya teşvik eden tahrikleri oluyor. Binamız 3 katlı, 3 katında kullanım hakkı bende. Olay günü oğlum üstüme yürüdü boğazımı sıktı bende kendimi savundum dudağındaki yara o anda olmuş olabilir. Eski eşimde tartışma esnasında koltuğa takılıp düştü. Evde otorite sağlayamamam için elinden geleni yaptılar bu yüzden de boşandık. Oğlum uyuşturucu da kullanıyordu. Bana hakaret içerikli mesajlarda attı” şeklinde konuştu. 

Mahkemede müşteki olarak bulunan S.K.’nin öz oğlu O.K ise, “Olay ben gece 24.00 civarı işten eve geldiğimde oldu. Beni sürekli evden kovuyor ben de aparatlarda kalıyordum. Gel birlikte kalalım dediler bende üst katta kendim yaşamaya başladım. Eve geldikten sonra annem yemem için bir şeyler getirdi sonra babam içeri girdi ve bu yemeği yemeyeceksin, bu evde kalacaksan da 5 bin TL vereceksin ya da küfrederek bu evden gideceksin dedi. Olay anında ben ona vurmadım, babamsın vurmam dedim. Vücudumda 35 yerde yara oluştu, üst dudağıma 4 dikiş atıldı. Annemi de masaya çarptı. Her yerde bizi dövüyor gebertirim de dedi en sonun da annem boşandı kurtulduk. Komşular gelemesin diye dış kapıyı bile kilitlemiş. 3 aydır annemin ve kardeşimin nafakasını vermiyor. Niye vermiyorsun dedim mesajlardaki tartışmalar bu yüzden yaşandı. Uyuşturucu da kullanmıyorum” dedi. 

Mahkemede müşteki olarak bulunan anne S.K ise oğlunun ifadelerini doğrulayarak “Geçmişte ailemden kalan mirasın peşine düştü. O gün oğlum baba yanlış yapıyorsun dediği için 3-4 yıldır eve sokmuyor” şeklinde konuştu.  

20 Yaşındaki Ata Emre Akman 25 Bıçak Darbesiyle Hayattan Koparılmıştı 20 Yaşındaki Ata Emre Akman 25 Bıçak Darbesiyle Hayattan Koparılmıştı

Tanıklarında dinlemesinin ardından delillerin gelecek celseye kadar sunulması için duruşma başka bir tarihe ertelendi.  

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli