Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ülke genelinde uyguladığı Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) projesinde yarışmalar hız kesmeden devam ediyor. Türk atletizminin yıldız adaylarını buluşturan atletizm kros yarışmaları, 23 Mart Cumartesi günü Denizli’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Düzenlenen yarışmada Manisa birinci, Denizli ikinci, Muğla üçüncü, İzmir ise dördüncü sırada yer aldı.

Çivril’de Babalar ve Çocuklar İçin Unutulmaz Bir Etkinlik Düzenlendi Çivril’de Babalar ve Çocuklar İçin Unutulmaz Bir Etkinlik Düzenlendi

Denizlide Analig Nefesleri Kesti1

10 İlden 160 Sporcu Katıldı

Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşen Anadolu Yıldızlar Ligi Atletizm Kros Bölge Yarışmaları, PAÜ Kros Parkurunda koşuldu. 2010-2011-2012 doğumlu adayların koştuğu yarışmaya 10 ayrı ilden 160 sporcu katıldı.

İlman, Dereceye Giren Atletleri Ödüllendirdi

Nefesleri kesen kros yarışında kızlar 2000 m, erkekler 2500 m ve 4x1000 m Mix Bayrak kategorilerinde koşuldu. Yarışmaların tamamlanmasının ardından ödül törenine geçildi. Kros parkuruna gelerek sporcuların heyecanına ortak olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Denizli’de bir organizasyona daha başarıyla ev sahipliği yaptıklarını belirterek, dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti.

Editör: Haber Merkezi