Spor ve kültürel etkinlikler ile sosyal hayata renk katan AKİDAK, 23 Nisan dolayısıyla ‘İki Teker Babamla Bana Yeter’ etkinliği düzenledi. Etkinlik kapsamında baba ve çocuklar bisiklet turu yaptı. Etkinliğe Denizli Çocuk Koruma Derneği ve AÇEV Denizli Şubesi de destek verdi.  

Çivril’de düzenlenen etkinlik kapsamında bir araya gelen yaklaşık 50 baba ve çocuk Cumhuriyet meydanında buluştu. AKİDAK başkanı Erkan Atila’nın katılımcılara güzergah ve uyulması gereken kurallar hakkında bilgi verdikten sonra ‘İki Teker Babamla Bana Yeter’ bisiklet turu başladı. Çivril, Haydan, Emircik mahallesi güzergahını takip eden katılımcılara Emircik mahallesinde Elma ikramı yapıldı.  

Denizli’de Bisiklet Yarışı Nefes Kesecek! Denizli’de Bisiklet Yarışı Nefes Kesecek!

Jandarma, zabıta ve sağlık ekiplerinin destek verdiği bisiklet turu ilgili olarak bili veren AKİDAK başkanı Erkan Atila “İki teker babamla bana yeter. Anne Çocuk Eğitim Vakfı ile Denizli Çocuk Koruma Derneği 23 Nisan'da Baba çocuk bisiklet turumuzu yaptık. Çocukların babalarıyla birlikte bisiklet sürmeleri onları çok mutlu etti. Katılan tüm babalara çocukları adına teşekkür ederim. Polis, jandarma ve belediye personeline teşekkür ederim. Eser Özer soğuk hava deposuna sınırsız elma için teşekkür ederim” dedi. Bisiklet turu Cumhuriyet meydanında çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli